Gratis helend verhaal Week tegen pesten

Voor kinderen van 4-10 jaar en hun ouders.

Een Magische Ontdekkingsreis naar opkomen voor jezelf.

Deze magische ontdekkingsreis is gebaseerd op het InnerTreasure Persoonlijk Ontwikkelingsmodel dat in vijf fasen het proces van bewustwording toelicht. Speciaal voor ouders en kinderen is dit proces in een magisch sprookje gegoten, waardoor het de weg naar leven vanuit je hart spannend, laagdrempelig en vooral erg leuk maakt.

Inhoud

In het verhaal Pesten loopt Jason tegen een groot probleem op. Hij wordt namelijk al een tijdje gepest. Hij heeft daardoor geen zin meer om naar school te gaan. Sterker nog hij is eigenlijk heel bang om naar school te gaan. Maar dan op een dag leert hij een wijze les van een stel spreeuwen.

Verhaallijn

Jason heeft straf gekregen omdat hij Remco had geschopt. Het was heel oneerlijk, want Remco was begonnen. Maar de juf vroeg nergens naar. Nu moest hij in de pauze binnenblijven.
Mokkend kijkt hij naar buiten en dan ziet hij een grote groep spreeuwen. En dan leert hij van een spreeuw in het bijzonder een wijze les.

JK’s Magische Wereld

Deze magische ontdekkingsreis is onderdeel van de InnerTreasure Online Magische, een online wereld vol met helende verhalen voor het (innerlijk) kind, verhalen over dromen waarmaken, over leven vanuit je hart, verhalen om kinderen te helpen op moeilijke momenten en verhalen om kinderen te helpen de wereld en zichzelf beter te begrijpen.

De verhalen werken als assertiviteitstraining, zodat ouders en kinderen samen op ontdekkingsreis kunnen gaan.

Door deze magische ontdekkingsreis ontdekt Jason dat ook al is het niet leuk, je soms wel voor jezelf moet opkomen om te voorkomen dat je je leven lang gepest wordt. Maar alleen als praten niet helpt en je niet wild om je heen gaat slaan.