‘You need an online village to raise a child’

Het gezegde ‘You need a village to raise a child’ is voor mij dan ook heel vanzelfsprekend. Iedere ouder heeft zijn eigen wijsheid, zijn eigen invalshoek en visie en expertise. En door vanuit een open en eerlijk hart onze ervaringen en inzichten te delen kunnen we leren en samen groeien.

Daarnaast is het ook heerlijk om met een vleugje humor en herkenning je verhalen te kunnen delen. En tegenwoordig is het veelal niet het dorp, maar de online community waar je voor steun terechtkunt.

 

Een ieder leest een verhaal op zijn eigen manier

Zeker met verhalen als ondersteuning bij opvoeden en opgroeien kun je laagdrempelig en op jouw eigen wijze en tempo jouw opvoeding vormgeven en jouw kind de waarden meegeven die jij belangrijk vindt.

Laagdrempelig omdat je zelf kunt bepalen wat je uit de verhalen haalt. Wat resoneert op het ene moment hoeft dat niet te doen op het andere moment, en wat de een eruit haalt, is weer totaal anders voor de ander. Dat is juist zo mooi aan verhalen.

 

Verhalen zijn er voor het hele gezin

Door mijn verhalen ontlast en ondersteun ik ouders en bied ik hen en hun kinderen een leuke, inspirerende, en liefdevolle weg terug naar harmonie en rust in het gezin.

Mijn kracht is storytelling in zijn meest zuivere vorm, met als doel een liefdevolle en bewuste opvoeding. Wil je het beste voor je kind, maar weet je het niet altijd juist te verwoorden, of kun je extra ondersteuning en inspiratie gebruiken? Word dan vrienden van JK, zodat we samen een magische wereld kunnen creëren.

Lees hier meer over mijn bedrijfsverhaal.

Magische Ontdekkingsreizen naar Innerlijke Schatten

Ontdek de kracht van verhalen en schrijf je nu in voor de gratis ebookserie 'in 5 fasen naar een betere communicatie met je kind' mag worden.

[et_bloom_inline optin_id="optin_0"]