Terug naar liefde en kracht-traject

Drie maanden intensieve begeleiding voor een MEGA shift in je bewustzijn

Een helende bewustzijnsreis voor meer liefde voor jezelf, je kind en in het gezin

terug-naar-liefde-en-kracht-traject

Herken jij dit?

 • Jij en je kind zijn door (v)echtscheiding, verlies of onverwachte gebeurtenissen VASTGELOPEN. 
 • En je bent niet alleen het contact met JEZELF, maar ook de VERBINDING met je KIND en de wereld om je heen verloren.
 • Met alle gevolgen van dien: slapeloze nachten, stress, frustraties, conflicten, en vooral VEEL pijn en verdriet.
 • Je hebt tijdenlang allerlei EXCUSES bedacht, uitwegen gezocht en misschien wel gevonden om maar NIET echt te hoeven zien wat er speelt en wat er moet gebeuren om weer in vrijheid en liefde te leven. Het deed teveel pijn, was te moeilijk, te ingewikkeld, je had geen tijd, het lag aan een ander, het zou vanzelf goed komen, etc.

Maar het werkte niet. Je bleef iedere keer op hetzelfde punt terugkomen.

 

Tot DIT MOMENT.

Want je weet nu dat het BELANGRIJKSTE is dat JIJ weer liefdevol naar jezelf gaat kijken, pas dan kun je weer liefdevol naar je kind kijken en kan er weer verbinding ontstaan.

Dan kun je van opvoeden en opgroeien weer een GEZAMENLIJK LIEFDEVOL avontuur maken, in plaats van een EENZAME DUIK in het diepe.

Maar wat als je wel wil, maar gewoon niet weet welke stap je moet zetten?

Je kunt niet alles tegelijk, maar eigenlijk wil je dat wel. Want je weet zeker dat de trainingen, boeken en coaching  allemaal waardevol zijn en je wilt ZO GRAAG uit deze situatie stappen dat je alles wil DOEN om dit ook voor elkaar te krijgen.

Je WILT meer LIEFDE en VERBINDING met jezelf, met je kind en zeker in je gezin.

Jullie zitten al zo lang VAST dat het NU als het juiste moment voelt om daar VERANDERING in te gaan brengen.

JIJ bent er klaar voor. Je wilt (daad)KRACHTIG in het leven staan en vanuit jouw ik-kracht jouw kinderen liefdevol kunnen ondersteunen bij opvoeden en opgroeien.

Je hebt veel te lang zitten WACHTEN op een wonder, op verandering, op hulp, op verbetering. Je hoopte dat iemand je kwam REDDEN, maar WEET nu dat jij de enige bent die jouw leven kleur kan geven en je hart weer kan laten OVERSTROMEN van LIEFDE.

Je vindt het DOODENG, maar je gaat ervoor. Je WILT het met heel jouw hart.

 

Ben jij vastgelopen en weet je niet hoe, maar wel dat je hieruit wilt stappen en wil je daar heel graag begeleiding bij?

Ben je committed en geloof je dat als jij de verbinding met jezelf herstelt, je ook weer liefdevol naar je kind kunt kijken en jij jouw kind het beste van jezelf kunt geven en het ECHT kan ondersteunen bij emotionele en mentale groei?

Dan gaat dit driemaandentraject jou, je kind en jouw gezin helpen!

Ontdek het liefdevolle krachtige systeem van helende verhalen en breng jouw (gezins)leven weer in balans.

elfeline-innertreasure-rechts

Ik heb vele gezinnen van dichtbij ondersteunt als familierechtjurist tijdens (v)echtscheiding en ik heb vrouwen gecoacht om weer terug in balans te komen.

Ik heb vele (persoonlijke) verhalen voor kinderen geschreven en twee zeer waardevolle online/deels offline trainingen ontwikkeld op basis van mijn InnerTreasure Persoonlijk Ontwikkelingsmodel over het bewustwordingsproces en leven vanuit je hart.

Elke keer weer bleek dat de weg terug die is van de liefde voor jezelf, van het weer openen van je hart en het terugbrengen van je passie en het vergroten van je bewustzijn over dat wat je wel ondersteunt en daarin stappen zetten.

Het systeem van helende verhalen is hier extreem krachtig voor: zowel als affirmatie, assertiviteitstraining en helende bewustzijnsreis.

Want helende verhalen planten liefdevolle zaadjes in je onderbewustzijn die door herhaling uit kunnen groeien tot een positieve verandering in je brein.

En het verhaal van jouw kind wortelt in jouw verhaal. Heel je jouw verhaal, dan maak je de weg vrij voor je kind, voor liefde en verbinding in je gezin zodat ieder zijn eigen plek in kan nemen.

Zo maak je de weg vrij voor mogelijkheden en daadwerkelijk stappen zetten naar geluk.

Wil jij meer liefde en verbinding met jezelf, je kind en in je gezin? Ga dan mee op een magische ontdekkingsreis naar liefdevol opgroeien en opvoeden.

"Ik help ouders en kinderen bij opvoeden en opgroeien door middel van helende verhalen ter versterking van de innerlijke kracht, voor meer zelfvertrouwen en eigenwaarde bij het kind en meer verbinding en liefde in het gezin."

signature

Eveline van Dongen

Maar hoe, wat, waar?

Dat is vaak de vraag op het moment waarop jij gewoon weet: NU IS HET MOMENT, ik wil dit zo niet langer en IK ga zelf weer verantwoordelijkheid en leiding nemen over mijn leven.

Je durft eindelijk om hulp te vragen, dus ga je rondkijken. Maar dan ZIE JE DOOR DE BOMEN HET BOS NIET MEER. Wil je coaching, een online training, of wil je zelf ontdekken wat goed is voor jou en je gezin?

Ik weet uit EIGEN ERVARING hoe moeilijk het is om dan een keuze te maken. Vooral omdat je al heel lang niet meer ECHT naar je hart hebt geluisterd en eigenlijk ook helemaal niet meer WEET wat goed voor je is.

Ik weet ook dat het geen kwestie is van of-of, maar juist heel vaak van en-en. Mijn zoontje is niet vrolijker, gelukkiger en gezonder geworden door alleen helende verhalen - ik heb ook zelf aan mezelf moeten werken en mijn rol in zijn proces onder ogen moeten zien. Daarnaast hebben we naar voeding gekeken, naar onze leefomgeving, hij krijgt de juiste begeleiding van homeopaten en allerlei andere dingen.

Ons gezin zou niet zo liefdevol, harmonieus en vol verbinding zijn als we niet op meerdere niveaus ons leven hadden veranderd. We zouden elkaar niet elke keer weer in liefde terugvinden na botsingen en/of uitdagingen, als wij niet bereid waren om altijd bewust te kijken naar wat wij ZELF kunnen doen.

En dat is een CONTINU PROCES van bewustwording, van laagje voor laagje, stapje voor stapje steeds meer kiezen voor liefde.

Dus het is niet één enkele stap, het is de combinatie die het verschil maakt.

Die combinatie is uiteraard ook voor iedereen anders.

Daarom heb ik een UNIEK OP MAAT GEMAAKT pakket voor jou, zonder keuzestress, stap voor stap, geleid door jouw eigen proces. Geen zwaar-beladen traject dat je verder in de put brengt, maar een laagdrempelig traject vol liefde en ontdekkingen, samen met je kind.

Het “Terug naar liefde en kracht traject” van drie maanden

SAMEN gaan we aan de slag. We brengen als eerste in kaart wat er speelt. Wat zijn de behoeften achter het gedrag van je kind, wat heeft hij of zij nodig? Wat heb jij nodig en wat is ieders rol in het geheel?

STAP VOOR STAP vertalen we het gedrag en de behoeften van jullie naar een helend verhaal voor jou en je kind. Dit wordt het uitgangspunt en waar nodig sturen we bij, vullen we aan, en breiden we dit uit.

Daarna kun je de trainingen volgen die je wilt en wanneer je dat wilt. Ook na de drie maanden blijf je hier toegang toe behouden. Zodat jij op JOUW moment kan doen wat voor JULLIE goed is.

Met als doel dat jullie door het krachtige systeem van helende verhalen de stress, angst en onrust achter je laten en jij en je kind terug in je ik-kracht komen met meer liefde, verbinding en harmonie in het gezin.

Wat houdt dit Terug naar liefde en kracht-traject in?

 • Onbeperkte toegang alle levels van de InnerTreasure Online Magische Wereld
 • Onbeperkte toegang tot AL mijn content
 • Gezinscoaching en persoonlijke begeleiding op basis van unieke methodiek
 • Online training “In 4 weken jij en je kind terug in je ik-kracht”
 • 3-delige training “Leer helende verhalen schrijven”
 • Gratis assertiviteitstrainingen (e-books) voor ouder en kind
 • Helende verhalenbundel “De magische wereld"
 • Exclusief op maat geschreven helend verhaal
 • live-coaching aan begin en einde van het traject
 • Onbeperkt vragen stellen per mail
 • Wekelijks skypecoaching
 • Whatsapp-coaching
 • Toegang tot besloten Facebookgroep
 • Toegangskaartje voor lezing Creeer je droomleven door helende verhalen
 • Gratis Energetix magneethart en kinderbandje (en 10% korting op je bestelling van andere artikelen)
 • Exclusief bonusmateriaal.
elfeline innertreasure

Ik ondersteun jullie met liefde in deze helende bewustzijnsreis van liefdevol naar jezelf kijken tot daadwerkelijk stappen zetten en doen, terug naar balans, harmonie en verbinding.

DUS zijn jullie vastgelopen en wil en durf jij WEER LIEFDEVOL naar jezelf te kijken? Wil jij meer verbinding en liefde in je gezin en wil jij jouw kind vanuit jouw eigen inzichten, wijsheden en kracht ondersteunen?

Blijf dan NIET LANGER WACHTEN of gokken op kansen die misschien kunnen komen, maar zet zelf een stap.

Door dit traject zet JIJ in drie maanden een ONGELOOFLIJK WAARDEVOLLE stap voor jezelf en je kind. Zo stap je UIT deze situatie en in een wereld waar jij weer ZELF de leiding hebt.

Je kind heeft jou nodig. Jij hebt jezelf nodig. De beste versie van jezelf.

En ja, je hart weer openen en de weg terugvinden en jouw pijn en verdriet helen, dat zal misschien moeilijk zijn, zwaar, ingewikkeld. Misschien wil je halverwege opgeven, of krijg je enorme weerstand.

Dan ben ik er voor jou, in liefde.

Want ik weet hoe zwaar het kan zijn, hoe machteloos je je kunt voelen als het niet goed met je kind gaat. Ik weet hoe het voelt als je erdoorheen zit. Ik weet ook hoe alledaagse bezigheden je van jezelf af kunnen laten gaan en hoe uitzichtloos dat kan voelen.

Ook weet ik ook hoe ontzettend fijn het is als er iemand is die je begrijpt. Die je opvangt als je het even niet meer weet en weer een zetje omhoog geeft.

In dit unieke traject vol helende verhalen, intensieve coaching en trainingen neem ik je mee op een helende bewustzijnsreis en leer jij in drie maanden weer zelf keuzes maken en je leven kleur geven. 

 

Ik zal je inspireren, ondersteunen, motiveren en vooral jou helpen jouw weg weer te vinden.

En de verhalen en trainingen zullen jou en je kind meenemen op deze mooie helende bewustzijnsreis en vergroten jullie zelfredzaamheid en oplossingsgerichtheid.

Met als resultaat meer zelfvertrouwen en eigenwaarde en vooral meer geluk en liefde doordat jij en je kind weer leven vanuit je hart en kracht.

Ik ben nog elke dag DANKBAAR voor het ontdekken van helende verhalen en hoe zij voor mijn gezin een wereld van verschil maken.

NIET omdat ik elke dag voor elk dingetje een verhaal schrijf, maar omdat ik nu BEWUST ben van het feit dat het verhaal van mijn kind in mijn eigen verhaal wortelt en dat al onze verhalen met elkaar verbonden zijn.

En omdat ik nu weet dat ik mijn kind alleen ECHT kan ondersteunen als IK mijn plek inneem en vanuit mijn IK-KRACHT stappen zet vanuit mijn HART. Vanuit mijn liefde voor mijn kind, maar vooral ook vanuit de liefde voor mezelf.

 

Wil jij dit ook?

 • Wil jij uit jouw situatie stappen en wil je meer liefde en verbinding met jezelf en je kind en ontdekken hoe jij vanuit jouw ik-kracht jouw kind kan helpen?
 • Wil je bewust leven vanuit je hart echt daadwerkelijk toepassen in jullie leven?
 • Wil jij als gezin mooie herinneringen gaan maken in plaats van jullie tijd uit te zingen?
 • Ben jij klaar met oude patronen en overtuigingen?
 • En wil jij samen stappen zetten naar geluk?

Meld je dan aan voor het Terug naar liefde en kracht-traject. 

Jij maakt het verschil als jij jouw verhaal heelt en jouw plek inneemt.

En ik wil jou het beste van mijzelf geven door jouw drie maanden mee op een UNIEKE en WAARDEVOLLE ontdekkingsreis naar jezelf te nemen.

Met als resultaat:

 • Je leert meer over jezelf en over je innerlijk kind.
 • Je krijgt meer inzicht in en begrip voor jouw kind.
 • Je ontdekt hoe je altijd weer kan kiezen voor liefde en verbinding
 • Je leert luisteren naar je hart en ook ondersteunende stappen zetten.
 • Je leert liefdevol contact maken met je kind.
 • Je verbetert de communicatie tussen jou en je kind.
 • Je krijgt inzicht in het proces van bewust leven
 • Je leert leven vanuit je hart toepassen in je leven en vertalen naar je kind
 • Jij en je kind krijgen meer zelfvertrouwen en eigenwaarde
 • Je krijgt meer harmonie, liefde en verbinding in je gezin
 • Je leert hoe je jouw kind door het krachtige systeem van helende verhalen, namelijk door metaforen en symboliek, op dagelijkse basis en bij uitdagingen kan ondersteunen in emotionele en mentale groei.

Geloof jij dat helende verhalen echt het verschil kunnen maken en ben jij klaar voor een mega shift in bewustzijn en voor meer liefde en verbinding?

Ga mee op deze Magische Ontdekkingsreis naar Innerlijke Schatten.

De investering voor deze MEGA SHIFT in je bewustzijn en leven is € 997,00

Wil jij dit of heb je vragen over de inhoud, de commitment die het van je verwacht of de betalingsmogelijkheden?

Stuur me dan een mail op info@innertreasure.nl

Terug naar liefde en kracht-traject

 • € 997,00 incl. BTW

 • Onbeperkte toegang alle levels van de InnerTreasure Online Magische Wereld
 • Toegang tot ALLE content
 • Gezinscoaching en persoonlijke begeleiding op basis van unieke methodiek
 • Online training “In 4 weken jij en je kind terug in je ik-kracht”
 • 3-delige training “Leer helende verhalen schrijven”
 • Exclusief op maat geschreven verhaal
 • Helende verhalenbundel “De magische wereld”
 • Toegang tot alle e-books/assertiviteitstrainingen voor ouder en kind
 • Toegang voor lezing creëer je droomleven door helende verhalen
 • live-coaching aan begin en einde van het traject
 • Onbeperkt vragen stellen per mail
 • Wekelijks skypecoaching
 • Whatsapp-coaching
 • Toegang tot besloten Facebookgroep
 • Gratis Energetix magneethart en kinderbandje (en 10% korting op je bestelling van andere artikelen)
 • InnerTreasure Persoonlijk Ontwikkelingsmodel "Leven vanuit je hart voor ouders en kinderen"
 • Exclusief bonus-materiaal
elfeline innertreasure

Testimonials

Met emotie heb ik je online training gevolgd en de verhalen gelezen over Louisa en Levi. Zo ontzettend herkenbaar, je raakt hiermee ouders op een plek die zo aanspreekt.

Bij alle verhalen moest ik huilen, en dat zegt voor mij heel wat. Prachtig, pakkend, zuiver, herkenbaar.

En wie wil nu niet het beste voor zijn of haar kind? Je programma is zeer, zeer waardevol. Door dit programma aan te bieden bij mama’s worden zoveel kindjes geholpen, daar ben ik van overtuigd.

Door jouw verhalen alleen maar te lezen, word ik morgen zelf al anders wakker en kijk ik al anders naar mijn dochter en haar magische wereld.

Bedankt lieve Eveline. Prachtig..... Echt...

Claudia Dane (online training "In 4 weken jij en je kind terug in je ik-kracht")

Enige tijd geleden heb ik me opgegeven voor de pilot van deze training. Afgelopen zaterdag rondde ik de training af tijdens het live gedeelte met het schrijven van mijn allereerste helende verhaal voor mijn zoon! En het boeiende was dat ik tijdens het schrijven voelde dat ook mijn innerlijk kind werd aangeraakt. Ik vind het zo waardevol dat Eveline ouders leert om helende verhalen te schrijven waarmee zij zelf hun kinderen weer in hun kracht kunnen zetten. Door regelmatig het helende verhaal voor te lezen, leert je kind zichzelf en de wereld beter te begrijpen. Een helend verhaal brengt je (innerlijk) kind weer in contact met zichzelf en met de liefde en kracht in zichzelf. Daardoor kan je kind zelf stappen zetten vanuit boosheid, verdriet of angst naar liefde en vertrouwen. Zo’n verhaal raakt op zielsniveau. Ik vond de training, die deels online deels offline was, heel veel waarde bieden zowel qua theorie als begeleiding. Eveline schrijft zelf prachtige helende verhalen en draagt de kunst van helende verhalen schrijven deskundig, enthousiast en met bezieling over. Aanrader, binnenkort start er weer een training!

Sabine Vekemans (3 delige training Leer helende verhalen schrijven)

Ik had van te voren niet kunnen denken dat ik weer zo in contact met mezelf zou komen, met mijn dromen en wensen. Mijn zelfvertrouwen groeide vanzelf mee. Dat was voor mij de schat tijdens de zoektocht naar innerlijke schatten.

Eveline biedt ouders die zoeken naar een liefdevolle manier van opvoeden en die vanuit de fantasie van het kind ondersteuning willen bieden in wat het in zijn leven tegenkomt, een waardevolle training. En daarbij mag je magie in jezelf terugvinden.

Ik word helemaal blij van het concept wat jij hebt gemaakt, Eveline.

Wietske Bakker (online training "In 4 weken jij en je kind terug in je ik-kracht")

Wat is een mooie reis was dit. Het verhaal raakte mij ontzettend diep en geeft een extra dimensie aan mijn eigen proces. Mijn dochter luisterde direct met veel aandacht. Ik heb jouw advies opgevolgd om het vaker te lezen en merkte dat hoe vaker we het lazen, hoe meer ze eruit haalde en herkende. Het heeft er echt voor gezorgd dat we de situatie waarin we vast waren komen te zitten samen hebben kunnen verwerken en in liefde hebben losgelaten. Niet alleen zij, maar ook ik heb er heel veel aan gehad. En de mooiste bonus is wel dat we nu weer een ritueel hebben voor het slapen gaan. En dankzij jouw tips verzinnen we ze nu zelf de verhalen, met haar in de hoofdrol. Dank je wel.

Jeanet (gezinscoaching)

Lieve Eveline, tijdens jouw challenge 'Helende Verhalen' heb ik leren kennen wat je doet en hoe je het doet. En ik kan niet anders zeggen dan dat alles wat je aanbiedt echt zo aantrekkelijk en verzorgd is. Het ziet er mooi uit, en alles met 'n blije en lieve uitstraling! Al je toelichting is uitgebreid en aangevuld met je eigen voorbeelden, echt geweldig!! Mijn fantasie wordt weer zo geprikkeld en "afgestoft" daar ben ik je heel dankbaar voor. Verhalen delen en maken, heerlijk. En ik zie en voel de magische werken zoals jij beschrijft. Heel bijzonder en toch zo dichtbij om dit zelf te kunnen doen. Ik gun elke ouder dit met zijn of haar kind te ervaren. Leuk en waardevol om samen bezig te zijn. En daarbij geeft het je inzicht, begrip en werkt het zonodig ook nog helend. Dankjewel!! Liefs,

Els (Gratis mini-training samen met je kind een helend verhaal schrijven voor een liefdevol 2017)

Onder begeleiding van Eveline heb ik vorige week zaterdag mijn eerste magische verhaal geschreven voor mijn dochters, maar ook zeker voor mezelf. Want ik geef eerlijk toe, ik ben best trots op het resultaat. Ik vond het erg lastig om een compleet verhaal boeiend over te brengen en met de juiste woorden een mooi verhaal te schrijven. Eveline heeft me goede tips en inzichten gegeven die ik nodig had om het verhaal compleet te maken. Ze is een enthousiaste, lieve vrouw, die al vele mooie en bijzondere en magische verhalen heeft geschreven. Wil je ook een kijkje nemen in haar wereld van magische helende verhalen? Het is echt de moeite waard om een van haar workshops te volgen!

Eveline Zuiderwijk (3-delige training Leer helende verhalen schrijven)

Eveline heeft mij en daardoor mijn gezin op hele fijne en deskundige wijze geholpen. Zonder haar waren we zeker weggezakt in een vechtscheiding. Niet alleen mij, maar ook mijn kinderen heeft zij op invoelende en vooral flexibele wijze geholpen door elke keer weer het juiste advies te geven, waardoor ik de stappen kon zetten naar harmonie en liefde. Ze wist als jurist goed waar ze het over had, heeft een professioneel ondersteunend netwerk en hield ten alle tijden onze echte belangen in het oog.

Mariska (juridisch coachingstraject)

In dit traject staan de volgende onderdelen centraal:

 

Online training "In 4 weken jij en je kind terug in je ik-kracht"

In deze training neem ik jou door helende verhalen, meditatie, lessen, (schrijf)opdrachten en vooral veel liefde mee op reis naar je onderbewustzijn. In 4 weken ontdek je jouw innerlijke wereld en hoe je die door symboliek en metaforen kunt voeden, je ontmoet jezelf en leert hoe het proces van bewustworden werkt.

Er wordt dieper ingegaan op de structuur en kracht van helende verhalen. En door (weer) in contact te komen met de liefde voor jezelf en je kind, leer je vanuit een open hart deze reis te vertalen in een helend verhaal voor je kind. Waardoor dit een liefdevolle basis zal zijn voor jullie gezamenlijke avontuur van opvoeden en opgroeien.

Zodat jij vanuit jouw ik-kracht en jouw waardevolle ervaringen, inzichten en wijsheden een zeer waardevolle stap kan zetten naar meer liefde en verbinding in je gezin en vrolijke zelfverzekerde en ontspannen kinderen én ouders.

 

3-delige training Leer helende verhalen schrijven

Dit is een praktische training waarin ik jou alles leer om zelf helende verhalen te schrijven. Bestaande uit 3 delen:

Deel 1: Theorie helende verhalen: Uitleg en vragenlijsten om samen jouw kind en zijn/haar behoeften en problemen in kaart te brengen. Elk ongewenst/problematisch gedrag komt voort uit een onvervulde behoefte. Een behoefte die niet herkend en erkend wordt. En doordat jouw kind je spiegelt zegt dit vaak ook wat over je eigen behoeften en belemmeringen. Door helder te krijgen wat er speelt, kun je hier met verhalen op inspelen.

Deel 2: Webinar intuïtief schrijven: Door oefeningen help ik je in contact met je hart en inspiratie te brengen door een reis naar je innerlijk kind, waarbij het gaat om afstemmen, goed gronden, en flowschrijven. Een inspiratiesessie gericht om vanuit het contact met je hart te schrijven.

Deel 3: Live praktijk dag: Afstemmen en doen. Je gaat je eigen verhalen schrijven vanuit je gevoel met als basis je kind, de metafoor, en de structuur voor helende verhalen. Na een herhaling van het voorgaande gaan we daadwerkelijk doen. Een magische verhalen schrijfsessie, waarbij ik je stap voor stap begeleid en je naar huis gaat met je eigen helende verhaal voor jouw kind.

 

Helende verhalenbundel "De magische wereld"

Deze assertiviteitstraining voor je (innerlijk) kind brengt meer zelfvertrouwen en eigenwaarde voor je kind en meer liefde en verbinding in het gezin. De helende verhalenbundel bevat 7 verhalen voor elke dag van de week. Ze behandelen 7 thema’s gekoppeld aan problemen, emoties en gedachten waarin kinderen kunnen vastlopen. Door herhaling van de verhalen en reflectie heb je binnen een week een ander kind en in een maand een kind met meer zelfvertrouwen en eigenwaarde en meer liefde en verbinding in het gezin.

 

Gezinscoaching

In een persoonlijk 1 op 1 traject breng ik samen met jou de behoeften van jou en je kind en de problematiek in kaart. Door op maat geschreven helende verhalen kunnen we dan de rust in het gezin terug brengen en jouw kind helpen naar meer zelfvertrouwen en eigenwaarde. Door persoonlijke begeleiding hierin sturen we (net zolang) bij indien nodig en help ik jou door helende verhalen in jouw kracht te komen, zodat jij jouw kind met jouw helende verhalen kan helpen terug in zijn/haar ik-kracht te komen.

FAQ

Dit traject is alleen bedoeld voor die ouder die ECHT het verschil wil maken voor zichzelf en haar kind en gezin. Die klaar is met excuses en uitvluchten en weer leiding en verantwoordelijkheid wil nemen in haar leven. Voor de ouder die weet dat liefdevol opvoeden begint bij liefdevol naar zichzelf kijken.

In totaal duurt dit traject 3 maanden, maar je je behoudt onbeperkt toegang tot alle content.

Alle trainingen ontvang je per mail en/of kun je vinden in een online omgeving.

Het traject start 1 februari en duurt 3 maanden.

Het hele traject zal grotendeels online plaatsvinden. Ook het coachingstraject vindt plaats via mail, skype of telefonisch. De intake ten behoeve van het op maat gemaakte helende dat als basis zal dienen, zal plaatsvinden door middel van een vragenlijst en afstemming.

Dit hangt heel erg van jezelf af. Je kunt zelf bepalen wanneer je wat doet. Dus kun je ook kiezen om er bijvoorbeeld elke week maar 1 uur aan te besteden. Maar wil je echt resultaat, dan zul je toch op dagelijkse basis aandacht moeten geven hieraan. Dan wel gemiddel 6 uur per week eraan besteden.

Na de eerste intake kun je zelf besluiten wanneer je wat oppakt en in welk tempo. De voorkeur heeft het wel om in elk geval de 3 maanden van begeleiding optimaal te benutten.

Je blijft onbeperkt toegang houden tot alle content en van updates, bonusmateriaal en extra tips krijg je automatisch bericht. Ook blijf je lid van de facebookgroep waar je altijd je vragen kunt blijven stellen.

Dat is inderdaad de bedoeling. Alhoewel je sommige trainingen en aspecten misschien eerst zelf moet doorlopen, voordat je je kind erbij kunt ondersteunen.

Dit traject is een combinatie van enorm krachtige trainingen en op persoonlijke op maat coaching. Door deze helende bewustzijnsreis wordt jouw innerlijke wijsheid, liefde en kracht wordt getriggerd en ontdek jij zelf hoe jij op duurzamen en blijvende manier leiding kunt nemen in je leven, en ZELF ervoor kunt zorgen dat jullie leven weer vol liefde, harmonie en verbinding is. Vanuit jouw ik-kracht leer jij zo je kind ondersteunen naar meer geluk.

Ja, ik wil meer verbinding en liefde met mezelf, mijn kind en in mijn gezin.

Ik wil eindelijk uit mijn situatie stappen en ik ben bereid dat te doen wat nodig is om in een wereld te stappen die wij zelf kleur geven met onze liefde.

Ik ga mee op deze Magische Ontdekkingsreis naar liefdevol opgroeien en opvoeden!