Gratis Regenboogschattenjacht 3.0

‘Een magische zomer vol liefde’

Voor kinderen van 4-10 jaar en hun ouders.

Na het succes van de vorige jaren staat dit jaar de Regenboogschattenjacht in het teken van liefde, als bron van waar alles begint en naartoe gaat!

Hoe breng jij de vakantie door met je kind?

De zomervakantie begint bijna en dat betekent heel vaak oververmoeide kinderen. Kinderen die echt weer behoefte hebben aan uit het hoofd te komen en terug in hun lijf.

En met alle spanning rondom het einde van het schooljaar, de laatste toetsen en het al dan niet overgaan, is de zomervakantie hard nodig.

Voor veel kinderen gaat dit toch vaak gepaard met spanning, stress, angsten en onzekerheid.

Daarnaast forceert het op ratio gerichte schoolsysteem je kind om zich vooral aan te passen, om de eigen wensen en behoeften aan de kant te zetten en vooral de roep van zijn of haar ziel tot bewegen, ontdekken en spelen te negeren.

Ik schreef dit vorig jaar als inleiding van de Regenboogschattenjacht 2.0

Door persoonlijke ervaringen besef ik dit jaar nog meer wat essentieel is om je kind terug in balans te brengen.

Want hoe meer spanning en stress je kind in zijn leven (of jij in jouw leven) ervaart, hoe meer je moet zorgen voor ontspanning.

Echter dat bereik je niet altijd alleen maar door je kind buiten te laten spelen.

Daarvoor is ook ondersteuning en vooral aandacht en ontspanning nodig op emotioneel en mentaal niveau.

Daarom gaat deze zomer de Regenboogschattenjacht over liefde als bron van waar alles begint en naartoe gaat.

Het gaat daarbij vooral over zelfliefde, over aandacht geven aan jezelf, voelen, en in verbinding komen en blijven.

Deze schattenjacht gaat dan ook over ontdekken hoe de natuur en verhalen je kunnen helpen naar binnen te keren, zodat jij je ontspanning weer kunt vinden in hectische tijden.

Ontdek de kracht van schattenjachten voor vrolijke, zelfverzekerde en ontspannen kinderen EN ouders.

Ik ondersteun volwassenen én kinderen bij emotionele en mentale groei door het systeem van helende verhalen voor het Innerlijk Kind ter versterking van de innerlijke Kracht, voor een leven vol liefde, verbinding en harmonie.

Dit is de meest krachtige methodiek als het gaat om je dromen waarmaken. Het helpt je terug in je IK-kracht waardoor je vanuit de zachte liefdevolle verbinding met je hart krachtige stappen kunt zetten naar geluk.

Toen mijn zoontje vastliep ontdekte ik de kracht van helende verhalen en toen ik een laag dieper ging en er systemisch mee aan de slag ging, ontdekte ik vele verhalen in mijzelf die nog niet af waren met al hun belemmerende overtuigingen, gedachten en patronen.

Door mijzelf met die verhalen te verbinden en ze te delen en mijzelf te geven wat ik toen nodig had kon ik mijzelf helen en daarmee maakte ik ook de weg vrij voor mijn kinderen.

Daarom ben ik al jaren overtuigd van de kracht van helende verhalen als middel om je kind te helpen bij emotionele en mentale groei.

En hoe kun je dit beter bereiken dan door deze magische verhalen echt tot leven te brengen door schattenjachten.

Zij helpen je kind terug in verbinding te komen met hun natuur, met hun hart, hun liefde en de verbinding met alles dat er is.

Door spelen en bewegen ontdekken zij hun eigen wijsheid en komen zij niet alleen terug in balans, maar leren ook belangrijke levenslessen voor de toekomst.

Deze zomer deel ik daarom de Regenboogschattenjacht 3.0 graag met jou, voor meer liefde, verbinding en harmonie in je gezin en een ontspannen vakantie vol mooie herinneringen.

Het is supersimpel om te doen, kan overal en geeft gegarandeerd succes en veel plezier!

Schrijf je in voor deze bijzondere Magische Ontdekkingsreis, voor een magische zomer vol liefde!

Wil jij ontdekken hoe je op avontuurlijke wijze meer verbinding en liefde in je gezin kunt krijgen, en ook nog eens je kind kunt helpen terug in balans te komen?

Een helende verhaal zit vol liefdevolle levenslessen en symboliek. Ze openen de deur naar je hart door de magie, beelden en metaforen erin en daardoor kan liefde weer stromen.

Verhalen komen direct binnen in je rechterhersenhelft en zetten zo al die belemmerende gedachten en overtuigingen in de linker hersenhelft buiten spel.

Verhalen planten zo liefdevolle zaadjes in het onderbewustzijn, die door herhaling een positieve verandering in het brein teweeg kunnen brengen.

Door herhaling gaan ze werken als affirmatie, afstemming en heling ineen, en worden ze een kracht symbool.

 

Door schattenjachten in de natuur kun je helende verhalen nog meer tot leven brengen en de boodschap nog tastbaarder overbrengen.

Zoals Confucius al zei:

Vertel het me en ik zal het vergeten.
Laat het me zien en ik zal het onthouden.
Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken!

elfeline

De gratis Regenboogschattenjacht 3.0 leidt jou en je kind door 1 basis helend verhaal en 7 begeleidende opdrachten en schattenjachten naar de eindopdracht en magische schatkist.

 • 1 magisch basis verhaal met een wijze liefdevolle boodschap over (innerlijk) geluk en (zelf)liefde
 • 7 opdrachten en 7 schattenjachten naar de kleuren van de regenboog
 • 1 leuke do it yourself eindopdracht als mooie herinnering
 • Ondersteunende instructies, ook over het kleine beetje ‘voorbereidend werk’
 • En natuurlijk een magische schat

De basis is nu nog eenvoudiger dan vorig jaar

Je leest het basisverhaal en bijbehorende instructies. Dan plan je je schattenjacht, of als je de opdrachten wilt uitspreiden over 6 weken, de schattenjachten.

Dan ga je met de kleine regenboogschat(ten) in je broekzak samen de natuur in, en ga je zonder aanwijzingen wandelen en dan opeens vindt je kind de schat die je net daarvoor hebt laten vallen.

Ondertussen voer je de opdrachten samen met je kind uit en ontdek je hoe je zelf voor meer ontspanning en liefde in je leven kunt zorgen door te ontdekken hoe de natuur dat doet.

Je kunt deze basis zelf upgraden door aanwijzingen, schatkaarten etc, en ook daar geef ik tips voor. Daarnaast kun je hem overal doen, dus ook op je vakantieadres.

En ook voor alleenstaande ouders is die nu dus ook heel eenvoudig te doen.

 

Je bent nog maar één stap verwijderd om mee te gaan op dit magische avontuur.

Dus meld je nu aan voor deze unieke GRATIS Regenboogschattenjacht 3.0 voor een ontspannen zomer en meer liefde, verbinding en harmonie in je gezinsleven.

En door de verhalen en avonturen geef je ook nog het zelfvertrouwen van je kind en zijn/haar eigenwaarde voor het nieuwe schooljaar een boost.

De gratis Regenboogschattenjacht 3.0 leidt jou en je kind door 1 basis helend verhaal en 7 begeleidende opdrachten en schattenjachten naar de eindopdracht en magische schatkist.

Je ontvangt voor de zomervakantie alles wat je nodig hebt voor 6 weken vol schattenjachten, leuke opdrachten en mooie herinneringen.

Met als je wilt via de besloten Facebookgroep 6 weken lang elke week leuke tips & tricks en extra's, en natuurlijk kun je daar terecht voor al je vragen.

Daarnaast biedt die groep jou de mogelijkheid om je ervaringen te delen met gelijkgestemde schattenzoekers, wat het geheel nog veel leuker maakt.

Als afsluiting krijg je eind augustus nog een mail met een winactie gekoppeld aan de eindopdracht.

Ga samen met je kind op zoek naar de 7 kleuren van de regenboog en de betekenis van die kleuren voor jouw innerlijke balans.

En ontdek hoe de natuur jou altijd steunt in jouw weg naar binnen, zodat jij vanuit liefde weer naar buiten kan treden.

De kleuren die we gaan zoeken zijn:

 • Rood
 • Oranje
 • Geel
 • Groen
 • Blauw
 • Indigo
 • Violet

In het basisverhaal staat alles over de te vinden schatten, de bijzondere kwaliteiten van de kleuren en vooral hoe ze jou kunnen helpen om jouw droom(gezins)leven aan te trekken.

elfeline

Jullie verhaal is al begonnen, maar je kunt op elk moment besluiten om er een Magische Ontdekkingsreis naar Innerlijke Schatten van te maken.

Met als resultaat een vrolijk, ontspannen en zelfverzekerd kinderen EN ouders, en:

 • meer inzicht in hoe het leven en ook je innerlijk leven continu in beweging is.
 • meer inzicht in jezelf en hoe jij weer kunt ontspannen door lief voor jezelf te zijn.
 • Meer verbinding, liefde en harmonie in je gezin.
 • Mooie herinneringen om te koesteren in je hart.
 • en een kind dat weer vol zelfvertrouwen naar school gaat.

Dat gun ik jou ook!

Doe mee met deze Regenboogschattenjacht 3.0 zodat jullie na 6 weken zomervakantie een schatkist vol mooie schatten hebben, maar vooral waardevolle momenten en bijzondere ervaringen.

Vul deze zomervakantie jullie gezinsleven met:

 • plezier
 • avontuur
 • verbinding
 • liefde
 • zelfvertrouwen
 • eigenwaarde
 • en herinneringen

Schrijf je nu in beleef een zomer om nooit te vergeten vol liefde en gezamenlijke avonturen!