You don't need the spotlight. You are the light.

Ontdek het oudste verhaal dat wij als mensheid zijn gaan geloven, waardoor we af zijn gedwaald van het vrouwelijke aspect, de vrouwelijke energie, én de vrouw.

Wil jij jouw innerlijke Godin ontdekken?

'Ik ben een Godin. Jij ook' neemt je mee op een ontdekkingsreis naar je innerlijke Godin en biedt je aan de hand van openhartige anekdotes, zinderende symboliek en verhelderende vragen op burleske wijze, met een vette knipoog en humor, handvatten voor de weg naar binnen.

Butterfly kisses en loslippigheid zullen nooit meer dezelfde betekenis hebben.

Stap in het Godinnenleven.

Wie ben je? Wie wil je zijn? Je hebt altijd een keuze.

Bestel nu jouw exemplaar van 'Ik ben een Godin. Jij ook' en kies voor de Godin in jou.

Tijdelijk met een leuke verrassing

Breng de Godin in jou tot leven.

De ware vrouwenkracht ligt in ons bekken: het vrouwelijke vuur. Vernietigend. Verslindend. Verwarmend. Verbindend. Voedend.

De vrouwelijke seksuele energie is eeuwenlang gekaderd, geknecht en verbannen geweest. Die tijd is voorbij. Zij is terug. En hoe!

Zij komt tot ons door het verhaal van de Godin Sophia, die ons uitnodigt ons innerlijk vuur te laten ontvlammen, om nooit meer te laten doven.

Ik ben een Godin. Jij ook

Wanneer voel je je Godinnelijk?

Waar gaan jouw heupen van wiegen?

Waar zeg jij hartgrondig ‘nee’ tegen en waartegen een yoni-juicy ‘ja’?

Het cadeau voor iedere vrouw.

De Godin kijkt zonder ogen, voelt zonder handen, ruikt zonder neus, luistert zonder oren en proeft zonder mond. Ze ademt, leeft en ervaart met haar bekken. Haar yoni ziet, voelt, ruikt, luistert en proeft het leven. Met haar hart interpreteert zij de signalen die zij waarneemt. Zo vindt zij haar weg. Als haar bekken vrij is en haar levensenergie stroomt. Met een hart vol vuur.

Dat gun ik iedere vrouw.

De weg naar je innerlijke Godin.

IK BEN EEN GODIN. JIJ OOK is een zelfhulpboek met een dikke vette burleske knipoog die je jouw innerlijke Godin laat ontdekken. Met verwijzing naar het ware verhaal van Godin Sophia als inspiratiebron laat dit boek je innerlijke Godin ontwaken en je leven veranderen.

Naar verluidt is zij de vrouw van God. Zij is echter zoveel meer. Onvoorwaardelijke liefde. Oneindige levensenergie. Onuitputtelijke creatiekracht. Zij is de vertegenwoordiger van het vrouwelijk vuur. Zij kwam tot mij in de vorm van een blauwe roos.

Over Eveline van Dongen

'Ik ben een Godin. Jij ook' is het prikkelende, derde boek van Eveline van Dongen. Het boek neemt je mee op een ontdekkingsreis naar je innerlijke Godin en biedt je aan de hand van openhartige anekdotes, zinderende symboliek en verhelderende vragen op burleske wijze, met een knipoog en humor, handvatten voor de weg naar binnen.

Eveline van Dongen is verhalenverteller en taalkunstenaar, spreker, priester, coach en jurist. Met haar kraakheldere analyses en liefdevolle visie op bewustwordingsprocessen opent zij ogen en vooral harten. Haar gepassioneerd stukken worden op social media vele duizenden keren gedeeld en zijn een baken van licht voor tienduizenden lezers.

Recensies

“Ik ben een Godin. Jij ook.

Meteen vanaf het eerste hoofdstuk zat ik helemaal in het verhaal, wat eigenlijk geen verhaal is maar werkelijkheid.
Eveline omschrijft precies wat ik voel/weet.
Het ontroerd meteen, zo'n overweldigend gevoel van liefde voor alles en iedereen om je heen.
Zo'n gevoel waardoor je weet..."Ik Ben Die Liefde"
Het gevoel dat je lichaam te klein is voor je ziel.
Je overstijgt alles.
Wederom een fantastisch boek van Eveline waarin je jezelf ontdekt, herkent, voelt en weet.”

Astrid Wiegers

“Ik ben een Godin. Jij ook.
Een titel die je misschien je wenkbrauwen doet optrekken en een groot vraagteken vormt.
Een Godin, yeah sure...
Na het lezen van Eveline haar eerdere boeken, Eva is lief en De bruine hoed, was ik meteen nieuwsgierig. En mijn nieuwsgierigheid werd beloond!
Want wat de andere boeken al lieten voelen, laat Eveline je het met dit boek ervaren.
In een aantal duidelijke stappen geeft ze jou de tools en de kans om in het diepe te springen.
Het diepste zijn in jezelf te vinden, wie jij werkelijk bent. Durf door de duisternis heen weer jouw licht te laten schijnen. Wat is jouw angst? Wat houdt je tegen? Kijk het aan en omarm het. De processen werken bevrijdend, waardoor je het ervaart! Ik ben een Godin. Jij ook.”

Marja de Jong

"Hoewel de Godin in mij zich vrij vroeg heeft geopenbaard, werd mij geleerd haar te negeren en me te richten op een wenselijke situatie voor anderen, door me vooral te gedragen zoals van een welopgevoed meisje wordt verwacht. Met de jaren werd mijn weerstand groter en uiteindelijk was het de Lilith in mij, die op twintigjarige leeftijd haar vleugels uitsloeg en besloot haar eigen weg te bewandelen. Uiteraard ging dit gepaard met vallen en opstaan. Wat zou ik in die tijd graag het godinrijke boek van Eveline gelezen hebben!

Ik ben een Godin. Jij ook is een cadeau voor iedere vrouw."

Karin Haanappel
The only way to shape a diamond is by friction.
People need to live, explore, be hurt, stand up and enjoy even the bitterness,
otherwise we stay like carbon.