Online training helende verhalen voor je (innerlijk) kind
In 4 weken jij en je kind terug in je ik-kracht

Een helende bewustzijnsreis voor meer liefde voor jezelf, je kind en in het gezin.

Herken jij dit ook?

 • Je kind ligt ‘s nachts vaak wakker en slaapt slecht.
 • Je kind staat vaak vermoeid op en gaat niet graag naar school.
 • Je kind heeft weinig zelfvertrouwen en is bang voor nieuwe dingen en situaties.
 • Je kind praat negatief over zichzelf en heeft een laag gevoel van eigenwaarde.
 • Je kind geeft snel op en probeert het liefst niets nieuws.
 • Je kind hangt erg aan jou en durft niet echt op eigen benen te staan.
 • Je kind huilt veel en is dan niet goed te troosten.
 • Je kind raakt in de war van de eigen gevoelens en gedachten.
 • Je kind heeft last van de druk en de kaders van de maatschappij.
 • Je kind zit klem in de huidige situatie, maar laat geen hulp toe.

Ben jij de ouder die:

 • veel herkent in je kind en dit ook jou raakt.
 • zichzelf wel eens verliest in emoties, gedachten en overtuigingen, met daarna schuldgevoelens en nog meer emoties.
 • de verbinding met zichzelf in de loop der jaren ook (een beetje) is verloren of daar graag weer extra aandacht aan wil geven.
 • meer van zichzelf mag houden en zichzelf centraal mag stellen.
 • weet dat als je je kind het allerbeste van jezelf wilt geven, je eerst heel lief voor jezelf moet zijn.
 • het graag anders wilt doen, beter wilt doen, maar niet weet hoe.
 • er ‘s nachts wakker van ligt omdat het gewoon niet goed gaat met je kind en je niet weet wat je moet doen?

Ben jij de verbinding met jezelf in de loop der tijd verloren? En herken je dit bij je kind?

Weet jij dat als jij je kind wilt helpen naar meer eigenwaarde en zelfvertrouwen jij weer in je ik-kracht moet komen en liefdevol naar jezelf moet zijn?

Dan gaat deze online training jou en je kind helpen!

Word verliefd op jez-elfje en stap in de magische wereld van je (innerlijk) kind.

elfeline-innertreasure-rechtsOntdek de kracht van helende verhalen als middel voor opvoedingsondersteuning en leer weer liefdevol naar jezelf en je kind kijken.

Wil jij meer verbinding met je kind, meer liefde en rust in je gezin en een vrolijk, ontspannen kind vol zelfvertrouwen en eigenwaarde? Ga mee op een magische ontdekkingsreis naar liefdevol opgroeien en opvoeden.

"Ik help ouders en kinderen bij opvoeden en opgroeien door middel van helende verhalen ter versterking van de innerlijke kracht, voor meer zelfvertrouwen en eigenwaarde bij het kind en meer verbinding en liefde in het gezin."

signature

Eveline van Dongen

Heeft jouw kind het moeilijk met zichzelf en zijn eigen gedachten en gevoelens? Weet jouw kind niet meer wat het moet doen en jij ondertussen ook niet meer?

Een kind dat niet lekker in zijn vel zit, weinig zelfvertrouwen heeft en/of onzeker en angstig is, heeft een enorme impact op het gehele gezin, op de relatie tussen de ouders en kinderen en op de relatie tussen de ouders onderling. Daarnaast spiegelt een kind met dit gedrag ook zijn/haar ouders.

Dit heeft vaak daardoor directe en indirecte negatieve gevolgen op het welzijn, het werk en sociaal leven van de ouder(s), wat weer een wisselwerking heeft op het kind. Stress bij het kind zorgt automatisch voor stress in het gezin. En deze onbalans en disharmonie bij het kind heeft zo zijn doorwerking op het algehele welzijn, welbevinden en geluk van het hele gezin.

Zit jij in zo'n situatie, zijn jullie vast komen te zitten, en voelt het alsof je er alleen voor staat (en sta je er misschien ook alleen voor)?

Ik heb ook in die situatie gezeten. En ik ga jou hierbij helpen.

Want ik was niet alleen de verbinding met mijn kind, maar ook met mijzelf verloren. Bij ons hebben helende verhalen het verschil gemaakt.

En daarom wil ik jouw helpen om binnen 4 weken uit deze situatie te stappen door liefdevol naar jezelf en naar je kind te kijken. En ik geef je daarbij alle tools om daarna vanuit jouw ik-kracht jouw kind door helende verhalen te ondersteunen bij emotionele en mentale groei.

Ik ga jou leren hoe je helende verhalen kunt gebruiken als assertiviteitstraining. Hoe je vanuit jouw innerlijk kind je kind kan ondersteunen in het opgroeien. En vooral hoe je jouw eigen waarden en liefdevolle lessen kunt vertalen naar helende verhalen, waardoor die begrijpelijk en aantrekkelijk voor je kind worden.

Helende verhalen die worden verteld vanuit het contact met je eigen wijsheid, vanuit je eigen gevoelens, gedachten en inzichten zijn ontzettend krachtig.

Vanuit het contact met jouw innerlijk kind kun je daadwerkelijk in de taal van jouw kind communiceren. Alleen als je vanuit je hart en de connectie met jouw innerlijk kind verhalen deelt, kan de liefde stromen en kunnen harten worden verbonden. Zo worden verhalen verhelderend en inspirerend voor jou en je kind.

Ben jij jezelf (weleens) verloren en herken je dit ook bij je kind? Wil jij je kind helpen naar meer zelfvertrouwen en eigenwaarde? En wil je dit ook voor jezelf?

Hoe zou het zijn als:

 •  je kind weer genoeg zelfvertrouwen heeft?
 •  je kind tevreden in slaapt valt en niet meer continu wakker wordt?
 •  je kind weer durft te dromen en er ook voor durft te gaan?
 •  je kind meer in balans is en goed in zijn vel zit?
 •  je kind stevig in zijn schoenen staat en niet meer bang is?
 •  je kind zelfbewust is en in contact met zichzelf?
 •  je kind zich niet meer afsluit of jou buitensluit?
 •  je kind voor zichzelf leert denken en voelen en assertief is?
 •  je kind de eigen talenten, inzichten en wijsheden leert ontdekken en vooral daarop leert vertrouwen?
 •  je jouw kind kan ondersteunen in het krijgen van meer zelfvertrouwen, creativiteit en eigenwaarde?
 •  je jouw kind een tegenhang kan bieden aan de kaders van de op ratio en prestaties gerichte maatschappij?
 •  je meer harmonie en rust in je gezin hebt?
 •  de onderlinge relaties zijn verbeterd?
 •  de communicatie beter verloopt?
 •  je een stevig fundament kunt bouwen voor je kind en je gezin, waarbij vertrouwen, ondersteuning, liefde en inspiratie centraal staan?
elfeline innertreasure

Helende verhalen hebben voor ons écht het verschil gemaakt.

Ik ben Eveline van Dongen. Ik heb twee zoontjes van 3 en 6 jaar. Ook ik heb deze zorgen gehad en loop nog dagelijks tegen de uitdagingen van opvoeden aan. Om mijn kinderen te helpen ben ik verhalen gaan bedenken met hen in de hoofdrol. Vanuit mijn eigen gevoelens, gedachten en inzichten ontstaan zo de mooiste avonturen met liefdevolle boodschappen. Het werkt! En niet alleen voor mijn kinderen.

Door mij in liefde met mijn kinderen te verbinden, met hun emoties, gedachten en hun worstelingen, leer ik meer over mezelf. Over mijn eigen emoties, gedachten en worstelingen. Ik merk dat de kracht van mijn boodschap niet zit in de woorden, maar in de verbinding die ik maak vanuit mijn innerlijk kind, mijn ziel, mijn ware zelf.

Zo ontdekte ik mijn innerlijk kind, die ik nu symbolisch Elfeline noe en door haar als metafoor te gebruiken in mijn verhalen kan ik mij makkelijker verbinden met de magische wereld vol ongekende mogelijkheden en liefde van mijn onderbewustzijn. Vanuit deze verbinding kan ik open en vol liefde in de wereld van mijn kind stappen en hem beter begrijpen en begleiden. Helende verhalen voor je (innerlijk) kind maken zo echt letterlijk en figuurlijk een wereld van verschil voor ons. Het is voor mij dé manier om mijn kind te ondersteunen bij emotionele en mentale groei.

Met mijn magische verhalen vol symboliek over bewust leven inspireer ik nu vele ouders en kinderen om van opvoeden en opgroeien een avontuur te maken. Mijn verhalen nemen je mee op magische ontdekkingsreizen naar innerlijke schatten. Ze helpen talenten te ontdekken en dromen waar te maken. Ze brengen helderheid, inzichten en wijsheid, maar vooral liefde en magie.

 

Wil jij ook van opvoeden en opgroeien geen eenzame duik in het diepe, maar een liefdevolle Magische Ontdekkingsreis samen met je kind maken?

In deze unieke online training neem ik je mee op een helende bewustzijnsreis en leer ik je in 4 weken hoe je door helende verhalen meer liefde voor jezelf, je kind en in je gezin kunt krijgen.  Zodat je vanuit jouw ik-kracht jouw kind kan ondersteunen bij mentale en emotionele groei, naar meer zelfvertrouwen en eigenwaarde. Met als resultaat meer liefde en magie in jullie leven.

Centraal in deze ontdekkingsreis staat de metafoor van jouw innerlijk elfje. Zij verbindt je met magische wereld van je innerlijk kind, van je onderbewustzijn. Zij laat jou je unieke pad, vol inzichten, wijsheden en ervaringen (weer) zien. Maar vooral verbindt zij je met de liefde en magie die vaak nog moeiteloos stroomde in je leven en met de wonderlijke kijk op het leven die zo uniek is voor een kind.

Liefdevol opvoeden begint namelijk bij liefdevol naar jezelf kijken. Naar jouw innerlijk kind en naar de spiegel die jouw kind je voorhoudt.

Na deze mooie helende bewustzijnsreis is mijn doel dat jij en je kind weer terug in je ik-kracht staan en jij hebt geleerd hoe jij jouw unieke liefdevolle wijze levenslessen met jouw inzichten en wijsheden door magische verhalen aan je kind over kunt brengen. En dat net als in mijn verhalen jouw liefde voor jouw kind voelbaar is en daardoor liefde in het hart van je kind laat stromen.

Wat brengt het je?

In deze training neem ik jou door helende verhalen, meditatie, lessen, (schrijf)opdrachten en vooral veel liefde mee op reis naar je onderbewustzijn. In 4 weken ontdek je jouw innerlijke wereld en hoe je die door symboliek en metaforen kunt voeden, je ont-moet jezelf en leert hoe het proces van bewustworden werkt.

Er wordt dieper ingegaan op de structuur en kracht van helende verhalen. En door (weer) in contact te komen met de liefde voor jezelf en je kind, leer je vanuit een open hart deze reis te vertalen in een helend verhaal voor je kind. Waardoor dit een liefdevolle basis zal zijn voor jullie gezamenlijke avontuur van opvoeden en opgroeien.

Zodat jij vanuit jouw ik-kracht en jouw waardevolle ervaringen, inzichten en wijsheden een zeer waardevolle stap kan zetten naar meer liefde en verbinding in je gezin en vrolijke zelfverzekerde en ontspannen kinderen én ouders.

 

 

In 4 modules:

 • kom je weer in contact met de magische wereld van je (innerlijk) kind.
 • leer je meer over jezelf en over je innerlijk kind.
 • krijg je meer inzicht in en begrip voor jouw kind.
 • leer je communiceren vanuit je hart.
 • kun je beter contact maken met je kind.
 • verbetert de communicatie tussen jou en je kind.
 • krijg je meer harmonie en liefde in je gezin
 • leer je hoe je jouw kind door helende verhalen kan ondersteunen in emotionele en mentale groei.

Jij maakt het verschil

Het grootste geheim van helende verhalen is echter de verbinding van waaruit je ze schrijft. Liefdevol opvoeden begint namelijk bij liefdevol naar jezelf kijken. Naar jouw innerlijk kind en naar de spiegel die jouw kind je voorhoudt.

Daarom begint deze training bij de liefdevolle verbinding met jezelf versterken. Zodat jij vanuit jouw ik-kracht jouw kind door helende verhalen kan gaan begeleiden naar meer liefde en geluk.

Wil jij uit deze situatie stappen en wil je meer liefde en verbinding met jezelf en je kind en ontdekken hoe jij vanuit jouw ik-kracht jouw kind kan helpen?

Schrijf je dan in voor de online training in 4 weken jij en je kind terug in je ik-kracht.

Deze training is een combinatie van:

 • een diepere afstemming op je ware zelf,
 • een verdieping in het proces van bewust worden op basis van het InnerTreasure Persoonlijk Ontwikkelingsmodel,
 • meer gerichte theorie over het schrijven van helende verhalen, EN
 • het vertalen van deze helende bewustzijnsreis naar je kind waardoor je op dieper niveau in contact kunt komen met jezelf en je kind.

Met als resultaat:

Vrolijke ontspannen kinderen met meer eigenwaarde, zelfvertrouwen en liefde voor zichzelf.
Kinderen die weer durven dromen en geloven in hun eigen kracht en kunnen.
Meer verbinding en een betere communicatie tussen ouder en kind.
Meer harmonie en liefde in het gezin(sleven).
Ontspannen en gelukkige ouders.

Ga mee op deze Magische Ontdekkingsreis naar Innerlijke Schatten.

Deze unieke training start nog één maal op 15 mei 2017!

Deze training is onderdeel geworden van de InnerTreasure Online Magische Wereld.

Basic

 • € 197,00 incl. BTW

 • Toegang tot online training
 • 2 exclusieve helende verhalen
 • Unieke innerlijk kind meditatie
 • Toegang tot besloten Facebookgroep
 • Feedback in Facebookgroep
 • Live coaching, skype of telefonisch
 • Gratis unieke e-course op basis van het helende verhaal De taal van het hart
 • InnerTreasure Persoonlijk Ontwikkelingsmodel leven vanuit je hart voor ouders en kinderen

VIP

 • € 297,00 incl. BTW

 • Toegang tot online training
 • 2 exclusieve helende verhalen
 • Unieke innerlijk kind meditatie
 • Toegang tot besloten Facebookgroep
 • Feedback via Facebookgroep
 • Gratis unieke e-course op basis van het helende verhaal De taal van het hart
 • InnerTreasure Persoonlijk Ontwikkelingsmodel leven vanuit je hart voor ouders en kinderen
 • Persoonlijke begeleiding
 • 1 ondersteunende coachingcall
 • Bijzondere waardevolle bonus
elfeline innertreasure

Testimonials

Met emotie heb ik je online programma gevolgd en de verhalen gelezen over Louisa en Levi. Zo ontzettend herkenbaar, je raakt hiermee ouders op een plek die zo aanspreekt.

Bij alle verhalen moest ik huilen, en dat zegt voor mij heel wat. Prachtig, pakkend, zuiver, herkenbaar.

En wie wil nu niet het beste voor zijn of haar kind? Je programma is zeer, zeer waardevol. Door dit programma aan te bieden bij mama’s worden zoveel kindjes geholpen, daar ben ik van overtuigd.

Door jouw verhalen alleen maar te lezen, word ik morgen zelf al anders wakker en kijk ik al anders naar mijn dochter en haar magische wereld.

Bedankt lieve Eveline. Prachtig..... Echt...

Claudia Dane

Het is een geweldige reis om te maken. Samen met een open en liefdevolle Eveline ging ik de reis in.

En hoe bijzonder! De verhalen raakten mij ontzettend!  Een wijze les, een stromend hart, een andere kijk!

Niet altijd even makkelijk maar zeker genoten.

En hopelijk brengt het mij en mijn kindjes nog zoveel meer!

Dank je wel Eveline!

Miranda

Ik had van te voren niet kunnen denken dat ik weer zo in contact met mezelf zou komen, met mijn dromen en wensen. Mijn zelfvertrouwen groeide vanzelf mee. Dat was voor mij de schat tijdens de zoektocht naar innerlijke schatten.

Eveline biedt ouders die zoeken naar een liefdevolle manier van opvoeden en die vanuit de fantasie van het kind ondersteuning willen bieden in wat het in zijn leven tegenkomt, een waardevolle training. En daarbij mag je magie in jezelf terugvinden.

Ik word helemaal blij van het concept wat jij hebt gemaakt, Eveline.

Wietske Bakker

Ja, ik ga mee op avontuur!

Deze online training bevat 4 modules:

Module 1:

Een ontdekkingsreis naar jezelf door een uniek helend verhaal, een meditatie en een aanvullende schrijfoefening. Tijdens deze module neem ik je door metaforen en symboliek mee op een reis naar binnen. Zodat je meer in contact komt met jezelf en oude pijnen en belemmerende overtuigingen op liefdevolle wijze kunt loslaten en meer liefde zal gaan ervaren voor jezelf.

 

Module 2:

Een ontdekkingsreis naar je kind als spiegel door een prachtig illustratief helend verhaal, aanvullend materiaal en een schrijfoefening. In deze module staat de spiegel die je kind je voorhoudt centraal. Door symboliek en metaforen zul je meer verbinding gaan voelen voor je kind, vanuit het contact met jouw innerlijk kind. Daardoor kan er een stuk in jou en een deel in je kind weer helen. Om vanuit die diepere verbinding stappen te kunnen zetten naar het daadwerkelijk gaan schrijven en toepassen van je eigen helende verhalen.

 

Module 3:

Een gezamenlijke ontdekkingsreis naar liefdevol communiceren door een unieke e-course gebaseerd op het InnerTreasure Persoonlijk Ontwikkelingsmodel. Door deze reis wordt je meegenomen in de wereld van helende verhalen: de structuur, de belangrijke elementen en vooral hoe het proces van bewust worden hierin een plek kan krijgen, waardoor je nog meer verdieping in je helende verhalen kunt brengen. Ook deze module wordt afgesloten met een schrijfopdracht.

 

Module 4:

In deze module komen we bij de eindopdracht, waarbij je niet alleen je eerste helende verhaal schrijft voor je (innerlijk) kind, maar je deze ook vanuit de verbinding met je innerlijk kind kunt schrijven én een diepere laag heeft waardoor die extreem krachtig is. Door het schrijven wordt je uitgedaagd de voorgaande modules in praktijk te brengen en jouw kind met jouw woorden te introduceren in zijn magische innerlijke wereld, vol liefde en magie. Hiermee maak jij een begin van jullie gezamenlijk avontuur om met het gebruik van helende verhalen jouw kind te helpen bij emotionele en mentale groei.

FAQ

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die meer in contact wil komen met zijn (innerlijk) kind. Voor elke ouder die meer vanuit liefde wil opvoeden en graag zelf de kracht van helende verhalen wil ontdekken en ze wil leren vertellen. En voor een ieder die zich wil verdiepen, hetzij professioneel, of vanuit persoonlijke interesse, in de magische wereld van kinderen en wil leren om door magische verhalen in hun wereld te stappen.

In totaal duurt de online training 5 weken vanaf de eerste module tot het afsluitende contact.

Je krijgt 4 weken lang elke week een nieuwe module per mail toegestuurd. Via een wachtwoord kun je toegang krijgen tot de training en alle bijbehorende werkboeken, ebooks, en video’s. Indien je kiest voor het VIP pakket, dan krijg je 5de week een aanvullende en tevens afsluitende magische bonus.

De training gaat 19 september 2016 officieel van start. Daarna is er geen vaste startdatum meer, maar kun je instappen wanneer je wilt.

Dit hangt heel erg van jezelf af. Je kunt zelf bepalen wanneer je wat doet. Dus kun je ook kiezen om er bijvoorbeeld elke week maar 1 uur aan te besteden. Maar ga uit van ongeveer 3 uur per week.

Ja, je kunt ook besluiten om niet direct met de nieuwe les aan de slag te gaan. De ervaring leert echter wel dat het fijn is om in de magische sfeer te blijven van emoties, verwondering om zo nieuwe inzichten direct te kunnen integreren. De lessen blijven echter beschikbaar. Dus je kunt ze op jouw tempo en wanneer het jou uitkomt volgen.

Nee dit hoeft niet. Dat is juist het unieke. Je hoeft zeker niet met de spreekwoordelijke billen bloot. Je bent zelf vrij om zelf te bepalen wat en hoeveel je deelt en in hoeverre je privé informatie deelt. Het mag natuurlijk wel, want door te delen kunnen we elkaar steunen en inspireren. Het zorgt vaak voor herkenning en erkenning. Maar het is niet nodig om het programma succesvol te doorlopen.

Door verhalen laat ik je ervaren hoe wonderlijk je innerlijke wereld is, hoe uniek jouw pad is. En wat voor unieke levenslessen jij door jouw ervaringen, inzichten en wijsheden aan je kind kunt meegeven. Het is geen diepgravend proces, maar juist een luchtige manier om op hele mooie wijze je hart weer te openen naar de wonderlijke wereld van magie en liefde. Je (innerlijk) kind staat daar nog automatisch voor open.

Door dat deurtje naar je hart weer open te zetten, kan het ook in je volwassen leven weer gaan stromen en krijg je meer verbinding met je kind en met hoe hij/zij de wereld ziet en ervaart. En ga je dus dezelfde taal spreken. Denk maar aan de laatste films van Tinkerbell, of denk terug aan de tijd dat je werd voorgelezen uit de sprookjes van Grimm, loop weer eens door het sprookjesbos in de Efteling. Dat is ook geen diepgravend werk en toch voel je de magie direct.

Je blijft onbeperkt toegang houden tot het online programma en de Facebookgroep. Van updates, bonusmateriaal en extra tips krijg je automatisch bericht. En je kunt ten alle tijden de training nogmaals doorlopen.

We gaan dit magisch avontuur gezamenlijk aan, er is niet alleen altijd steun te vinden voor vragen en inspiratie in de facebookgroep, maar ook ik zal je ondersteunen bij vragen en problemen.

Dat kan, het materiaal is zeker ook geschikt voor kinderen. Maar het is aan te raden altijd eerst zelf de training te doorlopen om zo eerst in contact te komen met jouw innerlijk kind. Daardoor kun je je kind er beter in begeleiden en hem dan nogmaals met je kind doen.

Deze online training is een combinatie van een magische bewustzijnsreis en het zetten van hele praktische stappen in het leren vertellen en schrijven van verhalen vanuit je innerlijk kind voor je kind. Het helpt je niet alleen jouw innerlijk kind te helen en vol liefde in je leven te omarmen, maar ook je eigen kind kun je hierdoor helpen om meer in liefde te gaan leven. Het verandert je kijk op je innerlijke wereld voorgoed in positieve zin. En daardoor wordt opvoeden en opgroeien echt een gezamenlijk magisch avontuur.

Door de combinatie van diep naar binnen keren en vanuit liefde weer stappen zetten, heeft deze training een unieke combinatie van het vrouwelijke invoelen en aanvoelen, en het mannelijke analyseren en handelen. De juiste combinatie voor een leven vol magie.

Het is mijn kennis en ervaring, mijn passie en mijn liefde voor het (innerlijk) kind dat intens voelbaar is in deze Magische Ontdekkingsreis. En ik begeleid je graag stap voor stap hierin naar Innerlijke Schatten, met als doel meer verbinding en een betere communicatie met je kind, meer liefde en rust in je gezin en opvoeding, emotionele en mentale groei voor je kind, en ontspannen en vrolijke kinderen en ouders.

Ja, ik wil meer verbinding en een betere communicatie met mijn kind, meer liefde en rust in mijn gezin en een vrolijk, ontspannen kind vol zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Ik ga mee op deze Magische Ontdekkingsreis naar liefdevol opgroeien en opvoeden!