Leer door sprookjes de hoofdrol spelen in je leven

Omdat niet iedere ouder het juist weet te verwoorden, maar wel het beste wil voor zijn kind, is er JK’s Magische Wereld. Die is opgebouwd uit helende verhalen, avonturen en schattenjachten. Het is een kinderlijn, speciaal ontwikkeld voor het oplossen en voorkomen van dagelijkse problemen met opvoeden en opgroeien, waarbij bewust leven, leven vanuit het hart, centraal staat.

 

Leven vanuit je hart

Leven vanuit je hart is voor mij leven vanuit het contact met je zelf, met de magie van de wereld. Het betekent leven vanuit zelfvertrouwen en eigenwaarde, zodat je vanuit een stevige basis je eigen talenten, dromen, wensen en verlangens kunt ontdekken en waarmaken.

 

Helende verhalen vanuit je eigen wijsheid

De verhalen zijn vanuit eigen gevoelens, gedachten, inzichten en wijsheden ontstaan en dat maakt ze uniek en authentiek. En door interactie wordt deze wereld steeds groter en magischer. Op deze wijze maakt JK’s Magische Wereld leven vanuit je hart leuk, speels, spannend, toegankelijk en vooral heel dagelijks en normaal. Het is educatief, creatief, onderhoudend en vooral ‘real life’.

 

Voor zelfvertrouwen en eigenwaarde

Helende verhalen ondersteunen zelfvertrouwen, creativiteit, eigenwaarde en het voor zichzelf kunnen denken en voelen. De verhalen helpen kinderen hun eigen talenten, inzichten en wijsheden te ontwikkelen. Tevens leren ze om daarop te vertrouwen.

 

Samen een magische wereld creëren

Mijn doel met JK’s Magische Wereld is dat alle kinderen vrienden worden van JK en door de inspiratie en heling van de verhalen samen de wereld magisch gaan maken. Ik zie dat voor me als een magische gouden gloed uit de harten van kinderen, die als een vloedgolf over de wereld stroomt

Wil je meer zelfvertrouwen en eigenwaarde voor je kind, en meer rust en liefde in je gezin. Start dan nu je Magische Ontdekkingsreis door één van de unieke helende verhalen.

elfeline

De kleine fee die niet kon toveren

 7,95 incl. BTW

Dit helende verhaal neemt je kind mee op een magische ontdekkingsreis naar zelfvertrouwen en eigenwaarde. De kleine fee is een spannend avontuur waarin Lynn leert haar angsten en twijfels te overwinnen. Ze leert dat alleen zij zich zelf tegenhoudt in het zijn van wie ze is. Ze ontdekt de kracht van haar gedachten en samen met JK en hun vriendjes leren ze dat iedereen groot of klein, dapper kan zijn.

De magische wereld, een helende verhalenbundel

 20,00 incl. BTW

Deze assertiviteitstraining voor je (innerlijk) kind brengt meer zelfvertrouwen en eigenwaarde voor je kind en meer liefde en verbinding in het gezin. De helende verhalenbundel bevat 7 verhalen voor elke dag van de week. Ze behandelen 7 thema’s gekoppeld aan problemen, emoties en gedachten waarin kinderen kunnen vastlopen. Door herhaling van de verhalen en reflectie heb je binnen een week een ander kind en in een maand een kind met meer zelfvertrouwen en eigenwaarde en meer liefde en verbinding in het gezin.

Engeltje, de zoektocht naar de schat

 14,95 incl. BTW

Dit helende verhaal neemt je mee op een magische ontdekkingsreis naar geluk door te luisteren naar je hart. Engeltje is een bijzonder avontuur over een meisje dat, nadat ze van de fee Lieve een belangrijke opdracht krijgt, samen met een vliegend paard op zoek gaat naar de schat en de hele wereld rondreist. Onderweg moet zij drie andere kinderen in contact brengen met de magische wereld van de elfjes. Als Engeltje dat lukt krijgt zij de magische schat die haar voor altijd geluk zal brengen.

Het jongetje met de donkere schaduw

 7,95 incl. BTW

Dit helende verhaal neemt je mee op een magische ontdekkingsreis naar liefde in donkere tijden. Het jongetje met de donkere schaduw is een inspirerend avontuur over hoe om te gaan met pijn en verdriet. JK de draak en zijn vriendjes ontdekken dat er naast liefde altijd een schaduwkant is. Maar dat zij zelf kunnen bepalen welke kant zij kiezen. Zodat als zij voor liefde kiezen, ook magie kan blijven stromen.

Aanbieding!

Prinses Sara en de geheime deur

 5,00 incl. BTW

Speciale actie!

Deze magische ontdekkingsreis naar liefde is speciaal geschreven voor de stichting Voor Sara.

Tijdens dit bijzondere avontuur ontdekt jouw kind de geheime deur naar de liefde. Het leert te luisteren naar haar hart en hoe ze dit kan doen. Zo ontdekt jouw kind dat dromen uit kunnen komen, hoe onbereikbaar ze ook eigenlijk lijken te zijn. Het is een bewustzijnsreis over hoop, liefde, vertrouwen en dromen.