InnerTreasure wijst je de weg naar je hart

Stap in 3 maanden in een leven vol liefde, verbinding en harmonie

Ontdek hoe de wet van aantrekkingskracht echt werkt en

creëer je droom(gezins)leven vanuit jouw innerlijk kompas!

Ben jij een bewuste, ondernemende, hoogsensitieve moeder en

 • zit jij vast in een spiraal van negativiteit, frustraties, angsten en/of depressieve gevoelens?
 • heb jij weinig (zelf)vertrouwen en eigenwaarde, voel jij je niets waard?
 • houden jouw eigen overtuigingen, patronen en belemmerende gedachten en emoties je tegen om ten volle van het leven te genieten?
 • voel jij je uitgeput, sleep jij je (soms) door de dagen heen, slaap je slecht en krijg je al van het minste of geringste stress en paniekaanvallen?
 • komt er weinig tot niets uit je vingers, in elk geval niet dat wat je graag wilt en waar je hart zo naar verlangt?
 • word je moedeloos van de ogenschijnlijke uitzichtloze situatie waarin je zit?
 • reageer jij je innerlijke onbalans (vaak) af op je kinderen en omgeving?
 • zie jij dat je kinderen met dezelfde thema's worstelen, maar sta je machteloos aan de zijlijn?

Herken jij dit:

 • Heb jij  te maken gehad met narcisme, dominantie en/of misbruik op welke manier dan ook?
 • Ben jij de verbinding met jezelf, met je hart en ziel, kwijt geraakt?
 • Hoor jij jezelf vaak zeggen ze zien me niet staan of nemen me niet serieus?
 • Maar is de grote graag eerder zie jij jezelf wel staan?
 • Ben jij onzichtbaar geworden voor anderen, maar vooral voor jezelf?
 • Loop jij vast in het dagelijks leven en haar uitdagingen?
 • Verlang je naar liefde, verbinding en harmonie en vooral naar (innerlijk) rust?
 • Maar weet jij niet meer hoe je dit kunt bereiken en de cirkel kunt doorbreken?

Ben jij deze situatie zat en weet jij (diep van binnen) dat je sterker bent, liefdevoller, krachtiger en dat dit niet is wie jij werkelijk bent?

Ben jij echter in de loop der jaren door ervaringen en gebeurtenissen in je leven jezelf verloren of gaan verloochenen en ben jij vergeten wat het is om:

 • goed voor jezelf te zorgen?
 • eerst en vooral van jezelf te houden?
 • grenzen aan te geven zonder om je heen te hoeven slaan?

Ontdek dan de kracht van het systeem van helende verhalen voor meer liefde, verbinding en harmonie in je (gezins)leven.

Wist jij dat de ervaringen en gebeurtenissen, en vooral de manier waarop jij ze hebt geïnterpreteerd en ermee om bent gegaan, verhalen hebben gevormd in jouw (onder)bewustzijn?

 • Verhalen die jouw werkelijkheid beïnvloeden.
 • Verhalen vol kracht en liefde zijn, maar ook verhalen vol overtuigingen, patronen en belemmerende gedachten en emoties.
 • Verhalen die jij bent gaan geloven en waarnaar je bent gaan handelen.
 • Verhalen die zich continu blijven afspelen totdat jij ze met jouw liefde heelt.
 • Verhalen die jouw aandacht vragen en terugbrengen bij dat confronterende besef dat je nog steeds op hetzelfde punt bent.
 • Verhalen die zich ondanks al je innerlijk werk, ondanks je goede bedoelingen, ondank alles wat je al hebt gedaan aan jezelf, zich blijven herhalen.

Hoor jij de roep van je ziel, schreeuwt deze soms zelfs, maar weet je niet hoe ernaar te luisteren en dit vorm te geven in je leven?

Dan betekent dit dat er verhalen zijn in je onderbewustzijn die jouw aandacht nodig hebben. Niet-ondersteunende verhalen die jij jezelf bent gaan vertellen en bent gaan geloven, en die jouw hart verzwaren en mogelijk zelfs blokkeren.

Zolang jij daar niet met liefde naar kijkt, leidt elke poging en alles dat je doet je iedere keer toch weer terug naar hetzelfde punt.

Je blijft dan resoneren met situaties, mensen en gebeurtenissen die deze oude pijn bevestigen en daardoor bekrachtigen. En daarnaast zul je ook zien dat je kind deze verhalen ook gaat leven.

Blijft jouw leven zich continu in cirkeltjes afspelen? Besef dan dat je ziel wil dat je:

 • de weg naar binnen (her)ontdekt
 • terug in verbinding komt met je hart
 • weer weet wie je werkelijk bent
 • vanuit zelfliefde je pad gaat bewandelen

Herken je dit? En wil jij:

 • eindelijk hiermee afrekenen?
 • het leven waar je al zo lang van droomt vol liefde en verbinding?
 • meer eigenwaarde en zelfliefde en wil je dit ook voor je kind?
 • verantwoordelijkheid nemen over je eigen rol in je (gezins)leven?
 • weer de leiding en overzicht in je leven krijgen?
 • liefde, harmonie en verbinding in je (gezins)leven?
 • vanuit je hart leven en je eigen weg vervolgen?
 • daadkrachtig en vanuit je hart ondernemen en je dromen waarmaken?
 • niet meer gebukt gaan onder al je levenservaringen, maar je verhalen je gaan laten dragen?
 • vanuit eigen kracht en energie jouw leven vorm geven?
 • jouw kind het beste van jezelf geven, zodat jij ze vanuit liefde en kracht kunt ondersteunen?

Lees dan vooral verder want het geheim zit hem in jouw eigen levensverhalen. Jij hebt alle tools om van binnenuit jouw droomleven te gaan leven.

Wist je dat energie bewustzijn is? En dat hoe hoger je bewustzijn is hoe hoger je energieniveau? En dat je energie bepaalt wat je aantrekt?

Wist je dat jouw leven is een weerspiegeling van je innerlijke balans.

En dat de verhalen in jouw onderbewustzijn daar dus deel van uitmaken.

Wist je ook dat hoe meer jouw ervaringen en de gebeurtenissen in je leven je ondersteunen, hoe vrijer je hart is?

En hoe vrijer je hart is, hoe zuiverder je energieniveau en hoe makkelijker jij jouw droomleven kunt gaan manifesteren?

Simpelweg omdat jouw energie dat gaat aantrekken dat bij jou hoort.

Wil jij weten waarom de wet van aantrekkingskracht, manifesteren en affirmeren niet werkt? Of beter gezegd wanneer het wel werkt?

Je gaat pas aantrekken wat je wilt als je het van binnenuit anders gaat doen. Dus niet enkel door te affirmeren en af te stemmen, maar door daadwerkelijk op onderbewustzijn en bewustzijnsniveau je verhalen jou ware hartverhaal te laten ondersteunen vanuit liefde en kracht.

Verhoog je manifestatiekracht van binnenuit door pure zuivere energie en bewustzijn. Dan ga je in liefde resoneren met dat wat je wilt aantrekken.

Als jij je richt op je innerlijk kompas, dan zul je vanuit de liefdevolle, zachte verbinding met je hart krachtige stappen kunnen gaan zetten naar geluk.

Stop met je tijd en energie te verspillen, stop met het zoeken buiten jezelf, stop met al die frustraties en stem af op jezelf, op jouw wijsheid, levenservaringen en inzichten. Zodra jij weer weet hoe jij in zachtheid naar binnen kan keren, hoe jij jezelf kunt oprollen en opnieuw (her)vinden, dan kan je leven zich vanuit liefde ontrollen.

Jouw levenservaring is jouw innerlijke schat en als je al die verhalen die je niet-ondersteunen kan transformeren gaat jouw energie met jouw droomleven resoneren. En dat is precies wat jouw unieke waarde en kracht is in jouw gezin en in jouw werk.

Ga mee op een ontdekkingsreis terug naar je hart en leer op zachte liefdevolle en krachtige wijze jouw droom(gezins)leven manifesteren.

"Ik ondersteun volwassenen én kinderen bij emotionele en mentale groei en maak daarbij gebruik van het systeem van helende verhalen voor het Innerlijk Kind en het InnerTreasure Persoonlijk Ontwikkelingsmodel als ondersteuning voor bewust leven, vanuit liefde en Innerlijke Kracht.

Een krachtige methodiek die werkt als assertiviteitstraining, krachtige affirmatie en afstemoefening ineen en jou terug in je IK-kracht brengt."

signature

 

De magische IK-Specialist

Eveline van Dongen

Ik weet hoe het is om vast te zitten in je eigen verhalen, om al van jongs af aan te worstelen met je anders voelen, met gebrek aan eigen waarde, depressieve gevoelens en terugkerende patronen en overtuigingen.

Als hoogsensitief meisje zag ik de wereld anders en kon ik mijn plek erin niet vinden. Ik verloor en verloochende mezelf in de hardheid zoals ik die ervaarde, waarop ik de verbinding met mezelf bijna volledig kwijtraakte en ook mijn lichaam het leek op te geven.

Mijn hart bleef echter roepen en soms luisterde ik, maar meestal niet. In elk geval heelde ik niets. Want ik begreep niet waarom dingen gebeurden. Ik deed alles toch goed?

Ik had een goed hart, was lief, zorgzaam, hielp anderen, en werkte toch hard aan mezelf. Maar ik bleef terugkomen op hetzelfde punt, en ik iedere keer weer werd teruggetrokken naar het diepste van mijn ziel via de meest zware emoties en heftigste gebeurtenissen.

Tot ik dit ontdekte en deze methodiek niet alleen mij, maar ook mijn zoontje hielp om onszelf en onze innerlijke balans te hervinden, waardoor we nu vanuit een stabiele, stevige basis aan zelfliefde veerkrachtig mee kunnen bewegen met wat op ons pad komt.

Nu weet ik wat er ook gebeurd, ik weet de weg naar binnen, ik weet hoe ik mezelf kan herpakken en ik weet hoe ik in liefde en vertrouwen mijn weg weer kan vervolgen.

Ik voel nu wat ik nodig heb en vanuit welke energie ik wat doe en luister naar wat mijn hart, mijn lichaam en leven mij willen vertellen.

Door lief te zijn voor mezelf en weer terug naar mij hart te gaan als ik weer uit verbinding ben, kan ik mijn leven vanuit liefde blijven vormgeven en mijn dromen waarmaken.

Wil jij dit ook? Ontdek dan nu hoe jij van binnenuit meer liefde, verbinding en harmonie in je gezin kunt aantrekken en ook jouw droomleven kunt gaan manifesteren.

Verhalen die bewust geleefd zijn, vanuit de verbinding hoofd en hart, gaan jou en je dromen ondersteunen.

Maar gebeurtenissen die zo’n pijn doen, zoals trauma of heftige ervaringen, waarbij men diep geraakt wordt in het hart, maar niet weet hoe hier mee om te gaan, zorgen voor het verbreken van de hoofd-hart verbinding. Vaak uit niet-begrijpen en om maar niet het verdriet te hoeven voelen. De ervaring wordt alleen rationeel verklaard en mist het licht van jouw bewustzijn. Ze worden zo een pijnlichaam, die je lichaam en leven letterlijk en figuurlijk gaan verzwaren.

Iedereen heeft deze verhalen die nog niet vanuit licht en liefde zijn doorleefd. Verhalen die nog niet af zijn en continu opnieuw aandacht vragen, omdat de levensles nog niet is geleerd. Verhalen die resoneren met de verhalen van anderen. En zo onbewust jouw werkelijkheid creëren.

En zolang jij niet uit je situatie, uit het systeem waarin je vast zit, stapt, zal je continu dezelfde patronen en belemmerende overtuigingen tegen blijven komen. Als jij niet je eigen niet-ondersteunende verhalen gaat herkennen en deze niet alleen op het niveau van je onderbewustzijn, maar ook in je bewustzijn gaat helen, zul jij ondanks alle afstemmingsoefeningen en affirmaties nog steeds terugvallen in je oude verhalen.

Begin vandaag nog met liefdevol naar jezelf kijken, wordt bewust van je unieke kracht en je ware hartsverhaal en ga daadwerkelijk stappen zetten en doen, terug naar balans, harmonie en verbinding vanuit jouw ik-kracht.

Wat ik heb ontdekt wil ik heel graag met jou delen

Ik ben jaren werkzaam geweest als coach en schreef boeken over bewust leven. Op basis van het InnerTreasure Persoonlijk Ontwikkelingsmodel waarin ik het bewustwordingsproces in vijf eenvoudige stappen uitleg, begeleide ik vooral volwassenen terug in hun ik-kracht. Toch miste ik iets erin.

Ondertussen brachten de gebeurtenissen in mijn leven en de problemen waar we met mijn oudste zoontje tegenaan liepen me in contact met het systemisch werken met helende verhalen voor emotionele en mentale groei.

En hoewel dat zeer effectief was voor hem en ook zeker mij meer in balans bracht, bleef ik  worstelen met de balans tussen werk en privé, tussen er zijn voor mijn gezin en ook mezelf niet vergeten. En wat ik ook deed aan afstemmen, affirmeren en stappen zetten naar mijn gewenste resultaat, ik kwam niet veel verder.

Toen ik echter het systemisch werken met helende verhalen ging combineren met het bewust stappen zetten op basis van dit persoonlijk ontwikkelingsmodel ging er een wereld voor mij open. Niet alleen ging alles veel makkelijker en in flow, ook kon ik veel zachter en liefdevoller zijn naar mezelf, naar mijn proces en daardoor vielen ook alle frustraties weg.

Ik werd liefdevoller naar mijn omgeving en ontdekte dat als ik wil aantrekken wat mijn hart wenst, mijn hart vrij moest zijn van al die verhalen die nog niet af zijn. Al die stemmetjes, overtuigingen, en belemmerende gedachten gingen weg toen ik die verhalen heel maakte. En met elke stap die ik daarin maakte kwam er meer liefde in mijn leven, meer kansen en mogelijkheden en viel alles vanzelf op zijn plek.

Dit heeft mij zoveel gebracht en ik ben er zo enthousiast over, daarom heb ik deze training ontwikkeld.

Dat gun ik jou ook!

Nu weet ik wat ik miste en aan de hand van mijn eigen ervaringen en verhalen heb ik een driemaandentraining ontwikkeld, omdat ik met jouw deze waardevolle inzichten wil delen.

In deze driemaandentraining Creëer je droom(gezins)leven vanuit jouw ik-kracht neem ik jou mee op een bewustzijnsreis waardoor jouw energie van binnenuit wordt geboost en jij zelf alles leert over hoe jij vanuit bewustzijn en een vrij hart weer leiding en verantwoordelijkheid kunt nemen in je leven.

Door systemisch te werken met helende verhalen en het InnerTreasure Persoonlijk Ontwikkelingsmodel wordt je bewust van jezelf en krijg je inzicht niet alleen in je onbewuste patronen en belemmerende overtuigingen, maar ook in je unieke kracht. Je leert hoe je verhalen kunt inzetten om je oude verhalen op positieve wijze te transformeren, zodat ze jouw ware hartverhaal wel gaan ondersteunen.

Het is deze unieke combinatie van systemisch werken met helende verhalen en bewust leven die zorgen voor de meest krachtige manifestatie tool ever. Zodat jij kunt gaan leven vanuit je hart, in liefde en je ik-kracht en je dromen kan waarmaken

Hierdoor ga jij weer leren vertrouwen op je eigen kracht en ga je jouw eigen weg volgen vanuit je hart, ondersteund door je eigen verhalen en vooral: IN VERBINDING met jezelf en daardoor ook met je kind.

De unieke training is gebaseerd op drie pijlers:

 • (Innerlijk) Kind centraal: van kindpijn naar emotionele en mentale groei vanuit een stabiele, veilige en harmonieuze basis in jezelf.
 • Systemisch werk: helende verhalen als middel voor verbinding en versterking van de IK-kracht.
 • Bewust leven: InnerTreasure Persoonlijk Ontwikkelingsmodel voor ondersteuning in bewust stappen zetten uit je situatie en in het realiseren van je dromen.

Je gaat pas aantrekken wat je wilt als je het van binnenuit anders gaat doen.

Door deze unieke methodiek leer je jezelf in liefde omarmen en heel je niet alleen jouw verhalen, maar maak je ook de weg vrij voor je kind, en ontdek je jouw unieke krachtige verhaal waarmee jij zoveel anderen weer kan helpen.

Je leert verhalen en metaforen in te zetten als effectieve assertiviteitstrainingen, krachtige affirmaties en afstemoefeningen ineen waardoor op zachte, liefdevolle en krachtige wijze het leven zich kan ontrollen, precies zoals jij van binnenuit aantrekt.

 

Wat houdt deze driemaandentraining in?

 • Theorie over het systeem van helende verhalen en het zelf toepassen ervan in je leven en/of werk.
 • Theorie over het InnerTreasure Persoonlijk Ontwikkelingsmodel.
 • Werkboek met reflectie- en inzichtvragen voor dagelijks gebruik van de methodiek.
 • Live-dag: volledige dagtraining waarin ik je meeneem op een bewustzijnsreis en je zo de methodiek eigen maakt.
 • Praktijktraining van 1 dagdeel: oefendag en praktijkopdrachten.
 • Follow up training (online masterclass) van 1 dagdeel 2 maanden na de praktijktraining: verankeren van bewustzijn.
 • Persoonlijke begeleiding, onbeperkt vragen stellen per mail.
 • toegang tot besloten Facebookgroep voor extra ondersteuning.
 • Gratis Skypegesprek ter ondersteuning.
 • Exclusief bonusmateriaal.

Als al jouw verhalen je gaan ondersteunen, zal jij jezelf vinden. Dan zal jij jezelf dat wat je het meeste nodig hebt (gehad) jezelf kunnen geven: namelijk liefde. Je zal je meest oude kindpijn van niet gezien en gehoord voelen, kunnen helen en vanuit je hart krachtige stappen kunnen gaan zetten

Ik kan niet wachten om jou te laten voelen zoals ik me nu voel. Elke dag ontdek ik meer, herken ik mijn valkuilen en patronen, durf ik stil te staan en te voelen, luister ik naar mijn hart en laat ik los.

Zo zet ik bewust stappen naar meer liefde, verbinding en harmonie. En dat heeft een steeds grotere positieve impact op hoe mijn leven er uitziet.

Maar vooral op hoeveel liefde ik voor mezelf voel en mezelf gun.

Erken jij wie je bent? Leef jij vanuit je hart echt vanuit de verbinding met jouw innerlijke stem?

Ontdek de verhalen die tussen jou en je ware zelf zijn gaan zitten en jouw werkelijkheid beïnvloeden. Erken ze en heel ze door zelfliefde, zodat ze jou niet langer ondermijnen maar gaan ondersteunen.

Volg de oprollende beweging naar binnen vanuit vertrouwen en zelfliefde en de ontrollende beweging naar buiten vanuit vanuit connectie met wie je bent en laat die natuurlijke beweging jou gaan helpen jouw droom(gezins)leven te manifesteren.

Laat je leiden door je hart en groei in een opwaartse beweging in bewustzijn over je ware zelf en wat jouw unieke kracht is, zodat jij jouw leven vorm kan geven vanuit jouw diepste verlangens en mooiste dromen.

Wil jij ook vanuit je eigen liefdevolle basis jouw droomleven manifesteren? Ga dan mee op deze magische bewustzijnsreis.

De beste coach dat ben jij zelf.

Zet nog vandaag een stap in jouw droomleven. Blijf niet langer uitstellen, wachten, afstemmen en dromen, stop met zoeken naar de oorzaak buiten jezelf waarom het niet lukt, en vraag hulp aan je zelf.

Ga luisteren naar je hart en naar wat jouw lichaam en leven jou willen vertellen. Welke verhalen zijn nog niet af, wat vraagt jouw licht, jouw liefdevolle aandacht?

Al jouw ervaringen mijn maken je tot wie je bent. En ze kunnen jou en jouw hartsverhaal, je dromen en wensen, dragen als je ze kan zien als deel van mijn proces van bewust worden.

Laat jouw licht schijnen op de verhalen die nog pijn doen, die jouw werkelijkheid vanuit je onderbewust blijven beinvloeden, dan kun je de les ontdekken en ze vanuit je mijn hoofd-hart verbinding integreren in je leven.

Zodra jij deze verhalen heelt wordt je hart vrij en zal je van binnenuit je droomleven gaan aantrekken, omdat jouw energie, jouw bewustzijn, zal gaan resoneren met de juiste mensen, energie, situaties en kansen in de buitenwereld.

Ik ben nog elke dag DANKBAAR voor het ontdekken van helende verhalen en hoe zij voor mij en mijn gezin een wereld van verschil maken.

Niet omdat ik elke dag voor elk dingetje een verhaal schrijf, maar omdat ik nu bewust ben van het feit dat het verhaal van mijn kind in mijn eigen verhaal wortelt en dat al onze verhalen met elkaar verbonden zijn.

En niet omdat ik nu weet dat niet mijn stemmetjes en belemmerende patronen en overtuigingen me tegenhouden mijn dromen te realiseren, maar dat mijn verhalen dat doen.

En niet omdat ik denk dat ik iets moet doen om mijn leven te veranderen, maar omdat ik weet dat mijn verhalen mijn vertellen wat ik moet doen.

En omdat ik nu weet dat alleen ik mijn leven kan veranderen door bewust te handelen en te luisteren naar mijn innerlijke wijsheid.

En omdat ik nu weet dat alleen als IK mijn plek inneem en vanuit mijn ik-kracht stappen zet vanuit mijn hart, ik mijn kind echt kan ondersteunen.

 

Wil jij dit ook?

 • Wil jij je niet langer laten afleiden en je niet meer verliezen in je eigen valkuilen en patronen?
 • Wil je stoppen met dromen en gaan doen vanuit je hart?
 • Ben jij klaar met oude patronen en overtuigingen?
 • Wil je bewust leven vanuit je hart echt daadwerkelijk toepassen in jullie leven?
 • Wil je meer liefde, verbinding en harmonie in je gezin?
 • Wil jij samen met je kind jullie dromen waar gaan maken?

Schrijf je dan in voor deze LIFE-CHANGING training waarin jij het ware geheim van jouw droomleven manifesteren ontdekt!

Met als resultaat dat jij:

 • leeft vanuit de verbinding met je ware zelf.
 • je bewust bent van de innerlijke beweging naar balans en onbalans.
 • je niet meer laat afleiden of afschrikken door te sterke emoties en belemmerende gedachten.
 • je niet meer jezelf verliest in het zoeken naar jezelf.
 • altijd weet hoe je de verbinding en balans in jezelf kunt vinden.
 • jouw oude niet ondersteunende verhalen heelt.
 • je belemmerende overtuigingen, valkuilen en patronen achter je laat.
 • leeft vanuit innerlijke kracht en zelfliefde.
 • je hartverhaal ontdekt en ondersteunende stappen leert zetten.
 • inzicht krijgt in het proces van bewust leven en jouw unieke pad.
 • leven vanuit je hart leert toepassen in je leven en kunt vertalen naar je kind.
 • elke avond tevreden en vol liefde terug kijkt op een mooie dag.
 • de communicatie tussen jou en je kind verbetert.
 • meer liefde, verbinding en harmonie in je gezin krijgt.
 • vanuit jouw eigen kracht je dromen waar gaat maken.
 • deze methodiek en ontzettend krachtige tool kunt inzetten voor werk en privé.
 • jouw levenslessen en inzichten kunt vertalen naar inspirerende verhalen voor jouw kind over leven vanuit je hart.
 • je kind op liefdevolle en krachtige kan wijze ondersteunen bij emotionele en mentale groei.
 • samen met je kind alles kan manifesteren dat jullie hart wenst.

Ben jij klaar voor een MEGA shift in bewustzijn waardoor jij meer liefde, verbinding en harmonie gaat aantrekken en je droomleven kunt manifesteren?

Met als resultaat vrolijke, ontspannen en zelfverzekerde kinderen én ouders die samen hun dromen waarmaken in liefde, harmonie en verbinding.

Jouw schat is de unieke combinatie van al jouw verhalen

en jouw hart is jouw innerlijk kompas die jou de weg wijst naar een leven vol liefde, harmonie en verbinding.

De investering voor deze MEGA SHIFT in je bewustzijn en in je (gezins)leven is € 747,00

Wil jij dit of heb je vragen over de inhoud, de commitment die het van je verwacht of de betalingsmogelijkheden?

Stuur me dan een mail op info@innertreasure.nl

De live dagen zullen onder voorbehoud zijn op 15 juni, 29 juni en 21 september 2019 plaatsvinden.

Zodat je met een boost niet alleen de zomervakantie, maar ook het nieuwe schooljaar ingaat!

Creëer je droomleven vanuit jouw ik-kracht

 • € 747,00 incl. BTW

 • Theorie over het systeem van helende verhalen.
 • Theorie over het InnerTreasure Persoonlijk Ontwikkelingsmodel.
 • Werkboek met reflectie- en inzichtvragen voor dagelijks gebruik van de methodiek.
 • Live-dag: volledige dagtraining waarin ik je meeneem op een bewustzijnsreis en je zo de methodiek eigen maakt.
 • Praktijktraining van 1 dagdeel: oefendag. Je gaat aantrekken wat je wilt als je het van binnenuit anders gaat doen.
 • Follow up training (online masterclass) van 1 dagdeel 2 maanden na de praktijktraining: verankeren van bewustzijn.
 • Persoonlijke begeleiding, onbeperkt vragen stellen per mail.
 • toegang tot besloten Facebookgroep voor extra ondersteuning.
 • Gratis Skypegesprek ter ondersteuning.
 • Exclusieve BONUS: namelijk lidmaatschap van de nieuwe online wereld vol verhalen en tips & tricks
 • Exclusieve tips & tricks voor voeding op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau.
 • Klik hier voor een overzicht van het volledige programma (onder voorbehoud)

FAQ

Dit traject is alleen bedoeld voor die ouder die ECHT het verschil wil maken voor zichzelf en haar kind en gezin. Die klaar is met excuses en uitvluchten en weer leiding en verantwoordelijkheid wil nemen in haar leven. Voor de ouder die weet dat liefdevol opvoeden begint bij liefdevol naar zichzelf kijken.

In totaal duurt dit traject 3 maanden en begint met de live dag en eindigt met de follow-up workshop.

De trainingen zelf zijn offline, maar het naslagwerk en het werkboek, evenals de begeleiding gaat online.

De trainingsdagen zijn op 13 mei, 3 juni en 1 juli op De vreemde Vogel te Vlaardingen. Zie : http://devreemdevogel.nl/ of op locatie van studio Loevenhout te Utrecht. Zie https://www.freestyleyoga.nl/

De training is gebaseerd op drie pijlers:

 1. (Innerlijk) Kind centraal: emotionele en mentale groei vanuit een stabiele, veilige en harmonieuze basis in jezelf.
 2. Systemisch werk: helende verhalen als middel voor verbinding en versterking van de IK-kracht.
 3. Coaching: InnerTreasure Persoonlijk Ontwikkelingsmodel voor ondersteuning in bewust stappen zetten uit je situatie en in het realiseren van je dromen.

Door de combinatie van het systeem van helende verhalen en het InnerTreasure persoonlijk ontwikkelingsmodel krijg je effectieve assertiviteitstrainingen, krachtige affirmaties en afstemoefeningen ineen die je in contact brengen met je IK-bewustzijn.

Dit hangt heel erg van jezelf af. Je kunt zelf bepalen hoe intensief je hiermee aan de slag gaat. Onderstaand een overzicht van de urenbelasting van de training. Natuurlijk vergt het ook dagelijkse toepassing om in jezelf te verankeren.

 • Studiemateriaal/naslagwerk. Urenbelasting: 4-6 uur zelfstudie en praktijkopdracht/oefeninge
 • Dag-training. Urenbelasting: 6 1/2 uur excl. reistijd.
 • Praktijktraining (ochtend of middag). Urenbelasting: 3 uur excl. reistijd.
 • Follow up workshop. Urenbelasting: 3 uur excl. reistijd.

Je blijft onbeperkt toegang houden tot de Facebookgroep voor dagelijkse ondersteuning en krijgt als bonus lidmaatschap van de online wereld vol verhalen, tips en tricks.

Daarnaast zijn er aanvullend, indien gewenst en nader overeen te komen, de volgende opties:

 • Toegang tot online bibliotheek van assertiviteitstrainingen over diverse thema’s, dan wel persoonlijke verhalen op maat.
 • Extra verdiepingsworkshop over de ondersteuning op basis van het InnerTreasure Persoonlijk Ontwikkelingsmodel voor wat betreft voeding op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
 • Verdiepende training helende verhalen schrijven.
 • Persoonlijke coaching.

alle content en van updates, bonusmateriaal en extra tips krijg je automatisch bericht. Ook blijf je lid van de facebookgroep waar je altijd je vragen kunt blijven stellen.

De training is specifiek op jou gericht. Wel geeft ik je handvatten om de methodiek ook voor de ondersteuning van je kind te gaan inzetten.

Ja, ik wil meer verbinding en liefde met mezelf, mijn kind en in mijn gezin.

Ik wil eindelijk weer leiding nemen over mijn leven en vanuit liefde en mijn ik-kracht mijn wereld kleur geven.

Ik ga mee op deze Magische Ontdekkingsreis naar het manifesteren van mijn dromen!

innerlijk kompas