Je innerlijke wereld is een labyrint
Durf erin te verdwalen

Ontdek de verborgen boodschap van het Adam en Eva verhaal en duik in de donkere krochten van je ziel, verdwaal door de duistere kelders van de samenleving en schuifel langs de zwarte verhalen uit de geschiedenis.

Durf jij te kiezen voor de roep van je ziel en jezelf te verliezen?

Eva is lief is neemt je mee in een ontroerend, ontwapenend en inspirerend verhaal en geeft een hoopvolle blik op een prachtige toekomst, waarin liefde, verbinding en gezondheid centraal staan.

Zeg volmondig ja en ontdek de hemel op aarde.

Eva is Lief

Eén verhaal kan je leven veranderen...

Wil jij jezelf een nieuw verhaal vertellen over jezelf, het leven en de toekomst?

Bestel nu 'Eva is lief' en bevrijd jezelf uit de wurggreep van schuld.

Tijdelijk met een leuke verrassing*

 

* zolang de voorraad strekt

‘Wat ben jij bereid op te offeren voor een leven zonder schuld?’

Of jij er nu klaar voor bent of niet, op een dag sta ook jij voor de keuze tussen leven of dood. Het is de keuze tussen het volgen van de lokroep van de ziel of geknecht worden door het systeem.

 

Durf jij de waarheid aan, ook al leidt die je recht het donker in?

Durf jij jezelf in alle rauwheid aan te kijken en te omarmen?

Durf jij jezelf te verliezen om jouw doel te bereiken?

Durf jij los te breken om boven jezelf uit te stijgen?

Durf jij te kiezen voor de roep van je ziel, ongeacht het offer?

Eva is lief
Uit de wurggreep van schuld

Eva is lief is een spirituele roman, die je bevrijdt uit de wurggreep van schuld, op zowel individueel, maatschappelijk als zielsniveau. Aan de hand van drie verschillende verhaallijnen ontdek je de verborgen boodschap van het verhaal van Adam en Eva. Die weg gaat via de donkere krochten van de ziel, door de duistere kelders van de samenleving en langs de zwarte verhalen uit de geschiedenis. Vanuit een vrije val ontstaat er ruimte voor innerlijke autoriteit en vrijheid.

Wanneer Eva, de koning en de ziel het oudste, meeste weggemoffelde verhaal aan het licht hebben gebracht, worden zij de koning van hun eigen koninkrijk en brengen zij de hemel op aarde.

Over Eveline van Dongen

Eva is lief is de debuutroman van Eveline van Dongen. Het boek omvat een bron van wijsheid en neemt de lezer mee in een ontroerend, ontwapenend en inspirerend verhaal. Gedrenkt in liefde en met een vleugje humor zal het je op je grondvesten doen schudden en je een nieuwe wereld tonen. Eva is lief geeft een hoopvolle blik op een prachtige toekomst, waarin liefde, verbinding en gezondheid centraal staan.

Eveline van Dongen is jurist, coach, verhalenverteller en taalkunstenaar. Met haar kraakheldere analyses en liefdevolle visie op bewustwordingsprocessen opent zij ogen en vooral harten. Haar gepassioneerde stukken worden op social media vele duizenden keren gedeeld en zijn een baken van licht voor tienduizenden lezers.

Recensies

"Al lees je maar 1 boek per jaar… laat het dan dit boek zijn! Prachtig verwoord door Eveline en zoveel mooie inzichten om mee te dragen de wereld in en te verspreiden."

Karoline de Koning

"Ze zet aan om zelf na te denken. Nooit met een belerend vingertje. Wel met haar vuist in de lucht. Ze stelt vragen die meer doen dan wakker schudden. Ze laten de grond onder je bewegen.

Eveline is een van de vrouwen, een van de vrije geesten die we nodig hebben in deze wereld. Ze staat op. Ze spreekt. Met diepte. Met wijsheid. Vonk. Vuur. Victorie. Zo voelt haar drie-eenheid."

Christine Pannebakker,
schrijfster Vrouwenpower, De maagd is terug e.v.a.

"Met een hart vol van liefde wil ik mijn dankbaarheid tonen voor het mogen lezen van het manuscript van het door jou geschreven boek "Eva is lief".

Gedurende mijn leven heb ik enorm veel boeken verslonden, maar dit is met vlag en wimpel het allerbeste boek wat ik ooit gelezen heb. Je hebt mij gedurende het verhaal, op een heldere en simpele manier gevoed met theelepeltjes van eeuwenoude kennis en wijsheid. Aan het einde van het boek is het glas leeggedronken en laat jij mij middels de woorden in iedere cel van het lichaam voelen dat ik een boek heb gelezen over de waarheid.

Wat een erkenning en begrip Eveline. Voor mij ben je een profeet en de manier waarop je het in woorden weet uit te brengen, werkelijk fenomenaal. Ik ben meerdere malen in tranen uitgebarsten. De afgelopen twee jaar heb ik soortgelijke levenslessen in een snelheidstempo mogen doorlopen. Het is een hobbelige weg, waarbij ik onderweg veel heb moeten loslaten, continu wordt uitgedaagd om uit mijn comfort zone te treden, maar daarnaast ook ontdek waar mijn ware innerlijke kracht zit. Een innerlijke kracht die oneindig groot is. In het boek geschreven door jou voel ik de verbinding met onze vrouwenlijn, dat ik niet alleen ben, maar dat we samen zijn. En dat wij doormiddel van wereldbeelden die uit ons hart komen richting zullen geven aan de nieuwe wereld. Niet door leiding te geven, maar door te verbinden en de hartsverbinding met onszelf, elkaar, moeder aarde en alles wat is te laten groeien. Voor een florerende en gezonde wereld waarop wij leven en gezamenlijk verantwoordelijk voor zijn."

"Eva is lief" is een geschenk aan de mensheid. Een boek die je helpt om de diepte in te gaan van je innerlijke wereld en het eigen licht in vuur en vlam te zetten. Nu is de tijd.

"Eva is lief" De terugkeer van de vrouwelijke kracht om samen te smelten met het mannelijke. Altijd samen, nooit alleen, onafscheidelijk samen 1."

Lisa Kammeijer, Vrouwenvoorvrijheid

"Ik heb je boek in 1 ademteug uitgelezen en voel me sindsdien in elke vezel herkent, erkent en bemint.
Wauw! Wat een herkenning, wat een erkenning en wat een openbaring.
Dank je wel voor dit bijzondere godsgeschenk."

Brechje De Meulenaere

"De parallellen met de hedendaagse werkelijkheid zijn heel duidelijk te trekken. Ik houd van de metaforen en de symboliek. Je wordt als lezer echt in de beide verhaallijnen getrokken, en je wilt heel graag weten hoe het afloopt. Het komt tot een mooi slot als de twee verhaallijnen met elkaar verweven worden."

S. Verbeek

"De nieuwe Bijbel is geboren. 'Eva is lief' is een masterpiece van undercover-Profeet Eveline van Dongen. Voor mij is het vrij geloofwaardig dat Eveline een verre bloedverwant is van Jeanne d'Arc, gestuurd naar de aarde door Moeder Eva. Het Evangelie van 'Eva is lief' mag van mij op de plank in de bibliotheek en in elke boekenkast van Janneke Jansen tot Amalia van Adel.

Wanneer men zichzelf kenmerkt als bewust persoon met een kritisch oog richting de wereld, ook dan is dit boek een aanrader. De opbouw is prachtig, hoewel je ook de hoofdstukken los kunt zien van elkaar. Mijn liefde voor geschiedenis en wereldgodsdienst komt goed aan haar trekken, literair smullen. Eveline spiegelt het verleden met het heden, daardoor wordt tijd een eenheid. Dat is een mooi proces om te ervaren. Mijn vrouwelijke kracht is na het lezen van dit Evangelie geüpgraded. Weer een stap dichterbij de oorsprong; wie zijn wij en waar kunnen we het licht ook alweer vinden? 'Wij zijn als water, wij vinden altijd weer onze weg.'

Eveline nam mij mee naar uithoeken, naar de landgrenzen van mijn gevoel, mijn denken en hoe ik de wereld waarneem. Het was fijn om daar te zijn. De wijze waarop Eveline bewustwording kan creëren geeft de lezer telkens het gevoel dat dit een vrijwillige keus is om dit te willen zien, de lezer ontdekt het zelf. Deze momenten gingen bij mij gepaard met een brede glimlach. Ook heb ik golven van onmacht en boosheid ervaren. Soms vanwege de confrontatie met mijzelf of de wereld om mij heen. Soms zijn de puzzelstukjes gewoon simpelweg zoek, maar in een volgend hoofdstuk vond ik ze terug en werden alle deeltjes weer een geheel. De verbondenheid en krachtige bevrijding tussen het mannelijk en vrouwelijk is prachtig beschreven, eveneens als de hemel op aarde.

Beste lezer, dit boek is een cadeautje voor je ziel. Mijn advies; lees zuinig. Elke dag eén of twee hoofdstukken. Geeft de informatie en de beleving de tijd om in jezelf te landen. Tijdens het lezen groeit je vertrouwen in jezelf, de toekomst, maar ook het vertrouwen in je medemens. Geloven zoals een boom geloofd in de aarde, geloven zoals Eva geloofd in haar licht. Geniet ervan."

Suzette Maureen Opzeeland

Met heel veel plezier heb ik het boek ‘Eva is lief’ van Eveline van Dongen gelezen. Eveline neemt je in dit boek mee op reis, de diepte in met drie bijzondere verhaallijnen. Een spirituele roman om met aandacht te lezen, tot je door te laten dringen, over na te denken en op reis te gaan in je zelf, in je eigen gedachten, in je eigen leven. Verhaallijnen die verweven zijn met de huidige actualiteit, waar moeten we naar toe, waar gaan we naar toe met onszelf en het land waar we in wonen en hoe gaan we met elkaar om.

Ik heb eerder een boek van Eveline gelezen ‘Heimwee in je hart’ en lees en deel regelmatig de stukken die Eveline op facebook schrijft. Eveline schrijft met een bepaald gemak zoals ik dat noem, stukken die de diepte in gaan en uitnodigen erover na te denken en stuk voor stuk to the point. Lees het boek zelf zou ik zeggen, de opbouw van het boek en de uitwerking maken van ‘Eva is lief’ een bijzonder lezenswaardig boek!

Barbera Smit

"Iemand moest dit schrijven, en jij bent uitgekozen om dit te doen. Ik vind het onvoorstelbaar krachtig. Meer dan één keer heb ik er bij zitten huilen. Zoveel wijsheid en weten samengebracht. De metafoor van de doolhof was compleet op zijn plaats, de passages met de koning en het door elkaar lopen van tijd en ruimte vond ik ook heel goed.

Een prachtig sprookje zoals het nooit eerder is geschreven. Dit is een belangrijke bijdrage aan de nieuwe wereld, en een ode aan de godin die jullie vrouwen allemaal zijn."

Ron Spikes
Je innerlijke wereld is een labyrint
Durf erin te verdwalen.