Herken jij dit bij jezelf of bij je kind?

  • Weinig zelfvertrouwen en onzeker
  • Snel overprikkeld
  • Concentratieproblemen
  • Slaapproblemen en chronische vermoeidheid
  • Veel herhalende, mogelijk psychosomatische klachten, zoals hoofdpijn, buikpijn en niet lekker in je vel zitten, uit zich ook op school of in andere stress/prestatie gekoppelde situaties
  • Veel last van allergieën of luchtweg aandoeningen zoals astma
  • Een instabiel/labiel gevoel hebben, met als gevolg snel huilen, stemmingswisselingen, onduidelijke frustraties ed.
  • Moeite hebben met aarden en bij jezelf blijven

Terug in je ik-kracht

Uit eigen ervaring weet ik dat het soms lastig is om precies te achterhalen waardoor het komt, maar vooral wat je eraan kunt doen. Ik heb zelf jaren geworsteld met mijn hormoonbalans, met chronische vermoeidheid door een verstoord slaapritme en met continue hoofdpijnen en een algeheel labiel gevoel.

Dat mijn kinderen niet doorsliepen en vaak hele nachten wakker lagen hielp ook niet. Het was ook heel gek dat we die klachten hadden, want het ging eigenlijk heel goed met ons. De helende verhalen hadden meer liefde en verbinding gebracht in ons gezinsleven en mijn kinderen zaten op zich lekker in hun vel. Toch verstoorde iets onze innerlijke balans.

Toen ontdekte ik Energetix magneetsieraden en hebben wij zelf de kracht van magneten ontdekt. Ze hebben een positieve impact gehad op ons welzijn.

Ik geloofde het eerst niet, maar dit is wat magneten voor jou en je kind kunnen doen.

Magneten kunnen een positief effect hebben op je gezondheid en kunnen je ondersteunen bij allerlei emotionele en mentale processen. Het is nog niet wetenschappelijk bewezen hoe, maar de ervaringen spreken voor zich.

Ik heb een prachtig helend verhaal geschreven over de verschillende manieren voor ontprikkelen en terug in balans komen en hoe het aarden daarbij enorm kan helpen.

Magneten spelen hierin een belangrijke rol vanuit de symbolische en metaforische betekenis ervan. Namelijk dat zij je dichter naar de aarde trekken en je zodoende meer in je ik-kracht helpen.

Helende verhalen helpen je als je het even niet meer weet en wat extra kracht kunt gebruiken. Daarom vullen helende verhalen en Energetix Magneetsieraden elkaar zo fantastisch aan.

Ze helpen je via de kracht van je onderbewustzijn terug in je ik-kracht. Ze hebben zo een positieve invloed op je gezondheid en je innerlijke balans.

Daarnaast zijn het prachtige kwaliteitssieraden en is een Energetix sieraad daarmee ook nog eens een hele mooie eyecatcher.

 

 

Reacties

'Mama kijk, ik sta nu ook zonder armbandje veel steviger!" roept mijn oudste van de judomat af met een brede grijs op zijn gezicht. Even daarvoor wilde hij zijn bandje niet afdoen, omdat hij er zoveel steviger door staat. Maar na uitgelegd te hebben dat hij hem echt niet heel de tijd hoeft te dragen om effect te hebben, deed hij hem toch af en voelde hij het verschil met andere keren waarin hij sneller om werd geduwd zoals hij zelf zegt.

 

"Ik voel mij veel zelfverzekerder als ik hem draag en ik slaap ook veel beter" is de reactie van een meisje dat sinds kort ook het Energetix magneet armbandje draagt.

 

“Sinds ik het magneethart draag heb ik geen migraine meer en slaap ik veel beter” aldus een reactie van een vrouw van 53 jaar.

Zelf de collectie bekijken en de effecten ervaren

Ik krijg vele positieve reacties van klanten die de magneetsieraden hebben aangeschaft en zeker bij kinderen zien ze snel resultaat.

En daarom ben ik ook nu officieel distributeur van Energetix geworden. Omdat ik er in geloof en het prachtige krachtige sierraden zijn die helemaal aansluiten bij mijn missie om ouders en kinderen te helpen terug in hun ik-kracht te komen.

Wil je nu ook ervaren hoe deze Energetix magneetsieraden jou en je kind kunnen helpen of wil je de collectie bekijken kijk dan eens op mijn webshop. Je kunt daar ook direct bestellen en betaalt geen verzendkosten.

En let op! Mocht je een kinderarmbandje bestellen dan heb je ook een bijbehorend magneetschuifje nodig. Die moet je los bestellen. Op de armband zelf zit geen magneet.

Vragen over hoe Energetix magneetsieraden jou en je kind kunnen helpen?

Ik kan me zo voorstellen dat je vragen hebt. Of misschien wil je meer weten over mijn persoonlijke ervaringen en de ervaringen van klanten.

Je kunt in elk geval kijken op het overzicht met de FAQ.

Mocht je echter een andere vraag hebben of een persoonlijk advies willen mail me dan op info@innertreasure.nl