Enige tijd geleden heb ik me opgegeven voor de pilot van deze training. Afgelopen zaterdag rondde ik de training af tijdens het live gedeelte met het schrijven van mijn allereerste helende verhaal voor mijn zoon! En het boeiende was dat ik tijdens het schrijven voelde dat ook mijn innerlijk kind werd aangeraakt. Ik vind het zo waardevol dat Eveline ouders leert om helende verhalen te schrijven waarmee zij zelf hun kinderen weer in hun kracht kunnen zetten. Door regelmatig het helende verhaal voor te lezen, leert je kind zichzelf en de wereld beter te begrijpen. Een helend verhaal brengt je (innerlijk) kind weer in contact met zichzelf en met de liefde en kracht in zichzelf. Daardoor kan je kind zelf stappen zetten vanuit boosheid, verdriet of angst naar liefde en vertrouwen. Zo’n verhaal raakt op zielsniveau. Ik vond de training, die deels online deels offline was, heel veel waarde bieden zowel qua theorie als begeleiding. Eveline schrijft zelf prachtige helende verhalen en draagt de kunst van helende verhalen schrijven deskundig, enthousiast en met bezieling over. Aanrader, binnenkort start er weer een training!

Sabine Vekemans

Ik had van te voren niet kunnen denken dat ik weer zo in contact met mezelf zou komen, met mijn dromen en wensen. Mijn zelfvertrouwen groeide vanzelf mee. Dat was voor mij de schat tijdens de zoektocht naar innerlijke schatten.

Eveline biedt ouders die zoeken naar een liefdevolle manier van opvoeden en die vanuit de fantasie van het kind ondersteuning willen bieden in wat het in zijn leven tegenkomt, een waardevolle training. En daarbij mag je magie in jezelf terugvinden.

Ik word helemaal blij van het concept wat jij hebt gemaakt, Eveline.

 

Wietske Bakker

Het is een geweldige reis om te maken. Samen met een open en liefdevolle Eveline ging ik de reis in.

En hoe bijzonder! De verhalen raakten mij ontzettend!  Een wijze les, een stromend hart, een andere kijk!

Niet altijd even makkelijk maar zeker genoten.

En hopelijk brengt het mij en mijn kindjes nog zoveel meer!

Dank je wel Eveline!

 

Miranda

Eveline heeft mij en daardoor mijn gezin op hele fijne en deskundige wijze geholpen. Zonder haar waren we zeker weggezakt in een vechtscheiding. Niet alleen mij, maar ook mijn kinderen heeft zij op invoelende en vooral flexibele wijze geholpen door elke keer weer het juiste advies te geven, waardoor ik de stappen kon zetten naar harmonie en liefde. Ze wist als jurist goed waar ze het over had, heeft een professioneel ondersteunend netwerk en hield ten alle tijden onze echte belangen in het oog.

Mariska

Wat is een mooie reis was dit. Het verhaal raakte mij ontzettend diep en geeft een extra dimensie aan mijn eigen proces. Mijn dochter luisterde direct met veel aandacht. Ik heb jouw advies opgevolgd om het vaker te lezen en merkte dat hoe vaker we het lazen, hoe meer ze eruit haalde en herkende. Het heeft er echt voor gezorgd dat we de situatie waarin we vast waren komen te zitten samen hebben kunnen verwerken en in liefde hebben losgelaten. Niet alleen zij, maar ook ik heb er heel veel aan gehad. En de mooiste bonus is wel dat we nu weer een ritueel hebben voor het slapen gaan. En dankzij jouw tips verzinnen we ze nu zelf de verhalen, met haar in de hoofdrol. Dank je wel. Liefs.

Jeanet en Julia

De kinderen vonden het verhaal over JK en hun ontmoeting erg geslaagd! Vooral Sjoerd had regelmatig zoiets van: “hoe weet die dat?!” De lachjes van herkenning waren leuk om te zien. Nogmaals super bedankt voor het verhaal!!!!

Nathalie

Eveline (InnerTreasure) heeft met haar fijne schrijfstijl een erg passende invulling gegeven aan een modern (en vreemd!) sprookje. Door het speels verweven van de bijzondere slaapplekken, heeft zij een verhaal geschreven dat zeer goed past bij ons bedrijf en onze gasten

Petra Knijnenburg-Buijs en Davy Knijnenburg - De Vreemde Vogel

Eveline vertelt op bijzondere wijze hoe je de weg naar je essentie en je eigen unieke pad kunt vinden. Ben je benieuwd wie jij nu eigenlijk echt bent en geloof je in liefde? Dan kan dit boek je aangenaam verrassen! Door de vele oefeningen kun je de stof op je eigen leven toepassen. Een aanrader!

Josje Feller

Met emotie heb ik je online programma gevolgd en de verhalen gelezen over Louisa en Levi. Zo ontzettend herkenbaar, je raakt hiermee ouders op een plek die zo aanspreekt.

Bij alle verhalen moest ik huilen, en dat zegt voor mij heel wat. Prachtig, pakkend, zuiver, herkenbaar.

En wie wil nu niet het beste voor zijn of haar kind? Je programma is zeer, zeer waardevol. Door dit programma aan te bieden bij mama’s worden zoveel kindjes geholpen, daar ben ik van overtuigd.

Door jouw verhalen alleen maar te lezen, word ik morgen zelf al anders wakker en kijk ik al anders naar mijn dochter en haar magische wereld.

Bedankt lieve Eveline. Prachtig..... Echt...

Claudia Dane