Wat je ziet, is afhankelijk van wat je gelooft.
Wordt het jouw grootste valkuil of jouw bevrijding?

Ontdek de ware boodschap van het Jezus Christus verhaal en bevrijdt jezelf van je innerlijke overtuigingen, van oude dogma's en diepgewortelde angsten. Spreidt je vleugels, ontsnappen uit de oneindige loop van het leven is nog nooit zo dichtbij geweest.

Durf jij alle verhalen die je verteld zijn los te laten,
zodat je kunt zijn wie je altijd al was?

De bruine hoed is een spirituele roman die je de weg wijst van emotionele onvolwassenheid en afhankelijkheid naar vrijheid en innerlijke autoriteit.

Omarm je lot, dan bereik je jouw onvermijdelijke eindbestemming.

OUT NOW!

Wat als jouw bestaan niets anders lijkt dan een dot in de matrix, leg jij je neer bij je lot of ga je op zoek naar de weg eruit?

Preorder een gesigneerd exemplaar van 'De bruine hoed' en bereik de ultieme vrijheid.

Tijdelijk met een leuke verrassing

Wat als jouw levensverhaal al vaststaat?

Met sierlijke gouden letters geschreven in een oud vervallen en stoffig boek.

Detail na detail. Alsof je leven nauwelijks iets voorstelt en jij niets in te brengen hebt.

Weliswaar ogenschijnlijk comfortabel. In de diepte slechts een bodemloze lege put.

Met als enige doel dat het jouw lot is om tot stof weder te keren.

Durf jij alles wat je weet los te laten?

Nu niets meer is wat het lijkt, we niemand meer lijken te kunnen vertrouwen en we aangewezen worden op onze innerlijke stem,

staan we voor de ultieme keuze tussen leven vanuit vrije wil en vastzitten in de matrix.

Waar kies jij voor?

 

Als jij de keuze had, zou jij je lot veranderen?

Wat als jij je eigen levensverhaal kunt schrijven?

Kies je dan voor veiligheid en gevangenschap?

Of kies je voor vrijheid en innerlijke autoriteit?

De bruine hoed
De weg uit de matrix

De bruine hoed gaat over de weg uit de matrix. Met verwijzing naar de ware betekenis van het verhaal van Jezus Christus wijst De bruine hoed je de weg van emotionele onvolwassenheid en afhankelijkheid naar vrijheid en innerlijke autoriteit. De hoofdpersoon zit vast in een narcistisch veld en wil weg uit de matrix. Op het moment dat zij de glitch in de programmering ontdekt, zorgt dit voor een scheur in haar geloofsovertuiging. Nu ze niemand kan vertrouwen, staat ze voor de ultieme keuze. Laat ze haar ziel knechten in een systeem van veiligheid en controle of lukt het haar om vrij te breken? Door een reeks onverklaarbare gebeurtenissen ontdekt ze dat ze altijd een keuze heeft door zich over te geven aan haar lot.

Over Eveline van Dongen

De bruine hoed is de tweede spirituele roman van Eveline van Dongen. Zij is verhalenverteller en taalkunstenaar, spreker, priester, coach en jurist. Met haar kraakheldere analyses en liefdevolle visie op bewustwordingsprocessen opent zij ogen en vooral harten. Haar gepassioneerd stukken worden op social media vele duizenden keren gedeeld en zijn een baken van licht voor tienduizenden lezers.

Recensies

"Ze zet aan om zelf na te denken. Nooit met een belerend vingertje. Wel met haar vuist in de lucht. Ze stelt vragen die meer doen dan wakker schudden. Ze laten de grond onder je bewegen.

Eveline is een van de vrouwen, een van de vrije geesten die we nodig hebben in deze wereld. Ze staat op. Ze spreekt. Met diepte. Met wijsheid. Vonk. Vuur. Victorie. Zo voelt haar drie-eenheid."

‘En er was licht. De bruine hoed ademt de hoop waar de samenleving naar smacht. Hoe donker het ook lijkt, hoe we ook strompelen in de mist, er is een gang die leidt naar een nieuwe wereld. Schrijfster Eveline van Dongen die wekelijks tienduizenden lezers inspireert met haar blogs neemt je opnieuw mee; ditmaal down the rabbithole, op weg naar het fonkelend goud. Pak de hoed die ze je aanreikt. Ik beloof je de reis van je leven.’

Christine Pannebakker,
schrijfster Vrouwenpower, De maagd is terug e.v.a.

"Ik heb genoten van de inhoud. Het verhaal gaf stof tot nadenken en vanaf het eerste hoofdstuk was ik erin vastgezogen. Ik moest het lezen en waar de hoofdpersoon zichzelf menigmaal liet afleiden en verloor om weer tot grote hoogten te stijgen, zo ging in mee in deze achtbaan van emoties, gedachten en euforie. Om vervolgens te omarmen wie ik werkelijk ben."

S. Verbeek

"Wat een pareltje! Ik heb enorm genoten van het lezen van de spirituele roman De Bruine Hoed van Eveline van Dongen. Over het schrijven van je eigen levensverhaal, over het bepalen van je eigen levenspad, onze innerlijke saboteur, de weg naar onze innerlijke autoriteit, over het proces van ontwaken en terugkeren naar het licht en het creëren van onze eigen werkelijkheid. Een heerlijk boek, boordevol wijsheid ."

Marsha Pinedo

"Niets is wat het lijkt in deze spirituele roman. Met een magisch realistische dimensie maakt Eveline van Dongen duidelijk dat de realiteit die we denken waar te nemen absoluut niet de werkelijkheid is. Ze nodigt ons uit door te lezen om uit de matrix te stappen om ons eigen leven eindelijk zelf in handen te nemen. De bruine hoed is een echte pageturner die je in een keer wilt uitlezen. Eveline is een boodschapper van de nieuwe tijd en een belangrijke vertegenwoordiger van het nieuwe vrouwelijke veld. Het boek resoneerde vanaf de eerste bladzijde. Het voelde na lezing als een slag op een gong die eindeloos bleef nagalmen. Ze weet zich als heel oude ziel te verbinden met de Bron, je kan voelen dat Oude Meesters haar pen hebben vastgehouden. Een belangrijk boek dat je gelezen moet hebben."

Ron Spikes
When you open your eyes you see the world
When you open your heart you see life