Creëer je droom(gezins)leven vanuit jouw ik-kracht

Stap in 3 maanden in een leven vol liefde, verbinding en harmonie

Ontdek hoe de wet van aantrekkingskracht echt werkt en maak je dromen waar.

Herken jij dit?

Ben jij aan het worstelen met het vinden van je richting en het behalen van je doelen, ben je ergens diep van binnen nog steeds op zoek naar erkenning en bevestiging, naar houvast en veiligheid buiten jezelf?

Verdwaal jij daarbij in alle informatie die dagelijks op je afkomt, via nieuwsbrieven, Social Media en reclame(folders), los van alle gesprekken die je dagelijks voert met je familieleden, vrienden, klanten en zelfs (on)bekenden bij de supermarkt?

Heb je moeite met het vinden van je balans, je ankerpunt in conflicten en in de uitdagingen op je pad? En blijf je ondanks goede intenties en daadkrachtige stappen iedere keer maar op hetzelfde punt terugkomen?

Merk jij ook dat je juist door het zoeken naar inspiratie helemaal tot niets komt en de verbinding juist daardoor weg is? Omdat het tijd in beslag neemt. Waardevolle tijd die je ook anders kan besteden. Aan je gezin bijvoorbeeld.

En blijf je je maar inschrijven voor events, trainingen en community’s waarin vooral je energie van buitenaf wordt geboost, om vervolgens na enkele dagen erachter te komen dat je nog geen stap verder bent gekomen? Werken ze verslavend en voelt het alsof je eigenlijk nog lager in energie zit erna, waardoor de oordelen over jezelf en je belemmerende gedachten en patronen nog harder de kop opdrukken?

Ik weet hoe jij je voelt

Tot een half jaar geleden was ik ook aan het worstelen met de balans tussen werk en privé, simpelweg omdat ik vaak mijn focus verloor, afdwaalde, mee ging in de verhalen van anderen, en dan uiteindelijk elke keer weer merkte dat ik nog te veel moest doen en continu stress ervaarde.

Ik verloor de verbinding met mezelf, ging over mijn eigen grenzen heen en ook al deed ik precies wat ik moest doen om mijn dromen waar te maken, ik kwam er voor mijn gevoel steeds verder vanaf te staan.

Met ook nog schuldgevoelens, omdat ik te weinig tijd met mijn gezin doorbracht. Laat staan dat er nog tijd voor mezelf overbleef. Om over de resultaten maar niet te spreken, want die bleven uit.

Ik bleef elke keer weer op hetzelfde punt en in dezelfde situatie belanden. Met ook alle gevolgen voor de liefde, verbinding en harmonie in mijn gezin.

Herken je dit? En wil jij:

 • verantwoordelijkheid nemen over je eigen rol in je gezin en in je leven?
 • weer de leiding in je leven krijgen?
 • liefde, harmonie en verbinding in je gezin?
 • je eigen weg volgen, vanuit liefde en kracht?
 • jouw kind het beste van jezelf geven en er in liefde voor je kinderen zijn?
 • daadkrachtig en vanuit je hart ondernemen en je dromen waarmaken?
 • niet meer gebukt gaan onder al je levenservaringen, maar je verhalen je gaan laten dragen?
 • vanuit eigen kracht en energie jouw leven vorm geven?

Ben jij het zat dat je elke keer weer terug valt en wil jij eindelijk in actie komen, maar wel zo dat het vanuit je hart komt, vanuit verbinding en in harmonie met je gezinsleven?

Lees dan vooral verder want het geheim zit hem in jouw eigen levensverhalen. Jij hebt alle tools om van binnenuit jouw droomleven te gaan leven.

Waarbij voor mij het verschil hem zitten tussen leven vanuit je ego en vanuit je hart. Tussen continu focussen om van buitenaf je energie hoog te houden en manieren te vinden om je te upliften en diegenen met een 'lagere' energie buiten te sluiten uit angst dat ze je naar beneden halen, en in zuivere energie aanwezig zijn en zo je energie hooghouden, waarbij je vanuit vertrouwen en ik-kracht de verbinding met anderen aangaat, zonder jezelf te verliezen, en jij op harmonieuze en zachte wijze vanzelf de personen en omstandigheden gaat aantrekken die bij jou passen.

Stop met je tijd en energie te verspillen, stop met het zoeken buiten jezelf, stop met al die frustraties en stem af op jezelf, op jouw wijsheid, levenservaringen en inzichten. Die vormen jouw innerlijke schat en als je al die verhalen die je niet-ondersteunen kan transformeren gaat jouw energie met jouw droomleven resoneren. En dat is precies wat jouw unieke waarde en kracht is in jouw gezin en in jouw werk.

Wist je dat energie bewustzijn is? En dat hoe hoger je bewustzijn is hoe hoger je energieniveau? En dat je energie bepaalt wat je aantrekt?

elfeline-innertreasure-rechts

Wist je ook dat hoe meer jouw ervaringen en de gebeurtenissen in je leven je ondersteunen, hoe vrijer je hart is? En hoe vrijer je hart is, hoe zuiverder je energieniveau en hoe makkelijker jij jouw droomleven kunt gaan manifesteren? Simpelweg omdat jouw energie dat gaat aantrekken dat bij jou hoort.

Wil jij weten waarom de wet van aantrekkingskracht, manifesteren en affirmeren niet werkt? Of beter gezegd wanneer het wel werkt?

Je gaat pas aantrekken wat je wilt als je het van binnenuit anders gaat doen. Dus niet enkel door te affirmeren en af te stemmen, maar door daadwerkelijk op onderbewustzijn en bewustzijnsniveau je verhalen jou ware hartverhaal te laten ondersteunen vanuit liefde en kracht.

Verhoog je manifestatiekracht van binnenuit door pure zuivere energie en bewustzijn. Dan ga je in liefde resoneren met dat wat je wilt aantrekken.

Als jij je richt op je innerlijk kompas, dan zul je vanuit de liefdevolle, zachte verbinding met je hart krachtige stappen kunnen gaan zetten naar geluk.

"Ik ondersteun volwassenen én kinderen bij emotionele en mentale groei en maak daarbij gebruik van het systeem van helende verhalen voor het Innerlijk Kind en het InnerTreasure Persoonlijk Ontwikkelingsmodel als ondersteuning voor bewust leven, vanuit liefde en Innerlijke Kracht.

Een krachtige methodiek die werkt als assertiviteitstraining, krachtige affirmatie en afstemoefening ineen en jou terug in je IK-kracht brengt."

signature

 

De magische IK-Specialist

Eveline van Dongen

Ben jij een bewuste en ondernemende moeder die:

 • haar kind liefdevol wil opvoeden en ondersteunen?
 • haar kind wil helpen zijn dromen waar te maken?
 • er wil zijn voor haar kind, maar ook zichzelf en haar eigen dromen niet wil verwaarlozen?
 • dagelijks worstelt met alle prikkels en verleidingen van buitenaf?
 • zich elke dag weer schuldig voelt over dat je er niet (genoeg) was voor je kind?
 • gelooft dat er meer is en graag dat leven wilt gaan manifesteren?
 • ondertussen weet dat jij zelf in al deze wensen een hele belangrijke en centrale rol in hebt?

Ontdek nu hoe jij van binnenuit meer liefde, verbinding en harmonie in je gezin kunt aantrekken en ook jouw droomleven kunt gaan manifesteren.

Door bewust te worden van het systeem waarvan jij deel uitmaakt en de verhalen die jij in je leven om je heen hebt verzameld, kun jij door helende verhalen alles dat jou belemmert om dat wat je hart wenst aan te trekken transformeren naar liefde en kracht.

Jouw verhalen gaan je dan van binnenuit ondersteunen waardoor jij bewust stappen kan zetten naar geluk.

Verhalen die bewust geleefd zijn, vanuit de verbinding hoofd en hart, gaan jou en je dromen ondersteunen.

Maar gebeurtenissen die zo’n pijn doen, zoals trauma of heftige ervaringen, waarbij men diep geraakt wordt in het hart, maar niet weet hoe hier mee om te gaan, zorgen voor het verbreken van de hoofd-hart verbinding. Vaak uit niet-begrijpen en om maar niet het verdriet te hoeven voelen. De ervaring wordt alleen rationeel verklaard en mist het licht van jouw bewustzijn. Ze worden zo een pijnlichaam, die je lichaam en leven letterlijk en figuurlijk gaan verzwaren.

Iedereen heeft deze verhalen die nog niet vanuit licht en liefde zijn doorleefd. Verhalen die nog niet af zijn en continu opnieuw aandacht vragen, omdat de levensles nog niet is geleerd. Verhalen die resoneren met de verhalen van anderen. En zo onbewust jouw werkelijkheid creëren.

En zolang jij niet uit je situatie, uit het systeem waarin je vast zit, stapt, zal je continu dezelfde patronen en belemmerende overtuigingen tegen blijven komen. Als jij niet je eigen niet-ondersteunende verhalen gaat herkennen en deze niet alleen op het niveau van je onderbewustzijn, maar ook in je bewustzijn gaat helen, zul jij ondanks alle afstemmingsoefeningen en affirmaties nog steeds terugvallen in je oude verhalen.

Begin vandaag nog met liefdevol naar jezelf kijken, wordt bewust van je unieke kracht en je ware hartsverhaal en ga daadwerkelijk stappen zetten en doen, terug naar balans, harmonie en verbinding vanuit jouw ik-kracht.

Wat ik heb ontdekt wil ik heel graag met jou delen

Ik ben jaren werkzaam geweest als coach en schreef boeken over bewust leven. Op basis van het InnerTreasure Persoonlijk Ontwikkelingsmodel waarin ik het bewustwordingsproces in vijf eenvoudige stappen uitleg, begeleide ik vooral volwassenen terug in hun ik-kracht. Toch miste ik iets erin.

Ondertussen brachten de gebeurtenissen in mijn leven en de problemen waar we met mijn oudste zoontje tegenaan liepen me in contact met het systemisch werken met helende verhalen voor emotionele en mentale groei.

En hoewel dat zeer effectief was voor hem en ook zeker mij meer in balans bracht, bleef ik  worstelen met de balans tussen werk en privé, tussen er zijn voor mijn gezin en ook mezelf niet vergeten. En wat ik ook deed aan afstemmen, affirmeren en stappen zetten naar mijn gewenste resultaat, ik kwam niet veel verder.

Toen ik echter het systemisch werken met helende verhalen ging combineren met het bewust stappen zetten op basis van dit persoonlijk ontwikkelingsmodel ging er een wereld voor mij open. Niet alleen ging alles veel makkelijker en in flow, ook kon ik veel zachter en liefdevoller zijn naar mezelf, naar mijn proces en daardoor vielen ook alle frustraties weg.

Ik werd liefdevoller naar mijn omgeving en ontdekte dat als ik wil aantrekken wat mijn hart wenst, mijn hart vrij moest zijn van al die verhalen die nog niet af zijn. Al die stemmetjes, overtuigingen, en belemmerende gedachten gingen weg toen ik die verhalen heel maakte. En met elke stap die ik daarin maakte kwam er meer liefde in mijn leven, meer kansen en mogelijkheden en viel alles vanzelf op zijn plek.

Dit heeft mij zoveel gebracht en ik ben er zo enthousiast over, daarom heb ik deze training ontwikkeld.

Dat gun ik jou ook!

Nu weet ik wat ik miste en aan de hand van mijn eigen ervaringen en verhalen heb ik een driemaandentraining ontwikkeld, omdat ik met jouw deze waardevolle inzichten wil delen.

In deze driemaandentraining Creëer je droom(gezins)leven vanuit jouw ik-kracht neem ik jou mee op een bewustzijnsreis waardoor jouw energie van binnenuit wordt geboost en jij zelf alles leert over hoe jij vanuit bewustzijn en een vrij hart weer leiding en verantwoordelijkheid kunt nemen in je leven.

Door systemisch te werken met helende verhalen en het InnerTreasure Persoonlijk Ontwikkelingsmodel wordt je bewust van jezelf en krijg je inzicht niet alleen in je onbewuste patronen en belemmerende overtuigingen, maar ook in je unieke kracht. Je leert hoe je verhalen kunt inzetten om je oude verhalen op positieve wijze te transformeren, zodat ze jouw ware hartverhaal wel gaan ondersteunen.

Het is deze unieke combinatie van systemisch werken met helende verhalen en bewust leven die zorgen voor de meest krachtige manifestatie tool ever. Zodat jij kunt gaan leven vanuit je hart, in liefde en je ik-kracht en je dromen kan waarmaken

Hierdoor ga jij weer leren vertrouwen op je eigen kracht en ga je jouw eigen weg volgen vanuit je hart, ondersteund door je eigen verhalen en vooral: IN VERBINDING met jezelf en daardoor ook met je kind.

De unieke training is gebaseerd op drie pijlers:

 • (Innerlijk) Kind centraal: van kindpijn naar emotionele en mentale groei vanuit een stabiele, veilige en harmonieuze basis in jezelf.
 • Systemisch werk: helende verhalen als middel voor verbinding en versterking van de IK-kracht.
 • Bewust leven: InnerTreasure Persoonlijk Ontwikkelingsmodel voor ondersteuning in bewust stappen zetten uit je situatie en in het realiseren van je dromen.

Je gaat pas aantrekken wat je wilt als je het van binnenuit anders gaat doen.

Door deze unieke methodiek leer je jezelf in liefde omarmen en heel je niet alleen jouw verhalen, maar maak je ook de weg vrij voor je kind, en ontdek je jouw unieke krachtige verhaal waarmee jij zoveel anderen weer kan helpen.

Je leert verhalen en metaforen in te zetten als effectieve assertiviteitstrainingen, krachtige affirmaties en afstemoefeningen ineen waardoor op zachte, liefdevolle en krachtige wijze het leven zich kan ontrollen, precies zoals jij van binnenuit aantrekt.

 

Wat houdt deze driemaandentraining in?

 • Theorie over het systeem van helende verhalen en het zelf toepassen ervan in je leven en/of werk.
 • Theorie over het InnerTreasure Persoonlijk Ontwikkelingsmodel.
 • Werkboek met reflectie- en inzichtvragen voor dagelijks gebruik van de methodiek.
 • Live-dag: volledige dagtraining waarin ik je meeneem op een bewustzijnsreis en je zo de methodiek eigen maakt.
 • Praktijktraining van 1 dagdeel: oefendag en praktijkopdrachten.
 • Follow up training (online masterclass) van 1 dagdeel 2 maanden na de praktijktraining: verankeren van bewustzijn.
 • Persoonlijke begeleiding, onbeperkt vragen stellen per mail.
 • toegang tot besloten Facebookgroep voor extra ondersteuning.
 • Gratis Skypegesprek ter ondersteuning.
 • Exclusief bonusmateriaal.
elfeline innertreasure

Als al jouw verhalen je gaan ondersteunen, zal jij jezelf vinden. Dan zal jij jezelf dat wat je het meeste nodig hebt (gehad) jezelf kunnen geven: namelijk liefde. Je zal je meest oude kindpijn van niet gezien en gehoord voelen, kunnen helen en vanuit je hart krachtige stappen kunnen gaan zetten

Ik kan niet wachten om jou te laten voelen zoals ik me nu voel. Elke dag ontdek ik meer, herken ik mijn valkuilen en patronen, durf ik stil te staan en te voelen, luister ik naar mijn hart en laat ik los.

Zo zet ik bewust stappen naar meer liefde, verbinding en harmonie. En dat heeft een steeds grotere positieve impact op hoe mijn leven er uitziet.

Wil jij ook vanuit je eigen liefdevolle basis jouw droomleven manifesteren? Ga dan mee op deze magische bewustzijnsreis.

De beste coach dat ben jij zelf.

Zet nog vandaag een stap in jouw droomleven. Blijf niet langer uitstellen, wachten, afstemmen en dromen, stop met zoeken naar de oorzaak buiten jezelf waarom het niet lukt, en vraag hulp aan je zelf.

Ga luisteren naar je hart en naar wat jouw lichaam en leven jou willen vertellen. Welke verhalen zijn nog niet af, wat vraagt jouw licht, jouw liefdevolle aandacht?

Al jouw ervaringen mijn maken je tot wie je bent. En ze kunnen jou en jouw hartsverhaal, je dromen en wensen, dragen als je ze kan zien als deel van mijn proces van bewust worden.

Laat jouw licht schijnen op de verhalen die nog pijn doen, die jouw werkelijkheid vanuit je onderbewust blijven beinvloeden, dan kun je de les ontdekken en ze vanuit je mijn hoofd-hart verbinding integreren in je leven.

Zodra jij deze verhalen heelt wordt je hart vrij en zal je van binnenuit je droomleven gaan aantrekken, omdat jouw energie, jouw bewustzijn, zal gaan resoneren met de juiste mensen, energie, situaties en kansen in de buitenwereld.

Ik ben nog elke dag DANKBAAR voor het ontdekken van helende verhalen en hoe zij voor mij en mijn gezin een wereld van verschil maken.

Niet omdat ik elke dag voor elk dingetje een verhaal schrijf, maar omdat ik nu bewust ben van het feit dat het verhaal van mijn kind in mijn eigen verhaal wortelt en dat al onze verhalen met elkaar verbonden zijn.

En niet omdat ik nu weet dat niet mijn stemmetjes en belemmerende patronen en overtuigingen me tegenhouden mijn dromen te realiseren, maar dat mijn verhalen dat doen.

En niet omdat ik denk dat ik iets moet doen om mijn leven te veranderen, maar omdat ik weet dat mijn verhalen mijn vertellen wat ik moet doen.

En omdat ik nu weet dat alleen ik mijn leven kan veranderen door bewust te handelen en te luisteren naar mijn innerlijke wijsheid.

En omdat ik nu weet dat alleen als IK mijn plek inneem en vanuit mijn ik-kracht stappen zet vanuit mijn hart, ik mijn kind echt kan ondersteunen.

 

Wil jij dit ook?

 • Wil jij je niet langer laten afleiden en je niet meer verliezen in je eigen valkuilen en patronen?
 • Wil je stoppen met dromen en gaan doen vanuit je hart?
 • Ben jij klaar met oude patronen en overtuigingen?
 • Wil je bewust leven vanuit je hart echt daadwerkelijk toepassen in jullie leven?
 • Wil je meer liefde, verbinding en harmonie in je gezin?
 • Wil jij samen met je kind jullie dromen waar gaan maken?

Schrijf je dan in voor deze LIFE-CHANGING training waarin jij het ware geheim van jouw droomleven manifesteren ontdekt!

Met als resultaat dat jij:

 • voorgoed alle ruis achter je laat.
 • je niet meer laat afleiden door verhalen van anderen.
 • niet meer jezelf verliest in het zoeken naar inspiratie.
 • altijd weet hoe je de inspiratie en balans in jezelf kunt vinden.
 • jouw oude niet ondersteunende verhalen heelt.
 • je belemmerende overtuigingen, valkuilen en patronen achter je laat.
 • je verbindt met wie je echt bent en met jouw kracht.
 • je hartverhaal ontdekt en ondersteunende stappen leert zetten.
 • inzicht krijgt in het proces van bewust leven en jouw unieke pad.
 • leven vanuit je hart leert toepassen in je leven en kunt vertalen naar je kind.
 • elke avond tevreden en vol liefde terug kijkt op een mooie dag.
 • de communicatie tussen jou en je kind verbetert.
 • meer liefde, verbinding en harmonie in je gezin krijgt.
 • vanuit jouw eigen kracht je dromen waar gaat maken.
 • deze methodiek en ontzettend krachtige tool kunt inzetten voor werk en privé.
 • jouw levenslessen en inzichten kunt vertalen naar verhalen voor jouw kind over leven vanuit je hart.
 • je kind op liefdevolle en krachtige kan wijze ondersteunen bij emotionele en mentale groei.
 • samen met je kind alles kan manifesteren dat jullie hart wenst.

Ben jij klaar voor een MEGA shift in bewustzijn waardoor jij meer liefde, verbinding en harmonie gaat aantrekken en je droomleven kunt manifesteren?

Met als resultaat vrolijke, ontspannen en zelfverzekerde kinderen én ouders die samen hun dromen waarmaken in liefde, harmonie en verbinding.

Jouw schat is de unieke combinatie van al jouw verhalen

en jouw hart is jouw innerlijk kompas die jou de weg wijst naar een leven vol liefde, harmonie en verbinding.

De investering voor deze MEGA SHIFT in je bewustzijn is € 497,00

Wil jij dit of heb je vragen over de inhoud, de commitment die het van je verwacht of de betalingsmogelijkheden?

Stuur me dan een mail op info@innertreasure.nl

De live-dagen zijn op 20 januari en 3 februari.

Creëer je droomleven vanuit jouw ik-kracht

 • € 497,00 incl. BTW

 • Theorie over het systeem van helende verhalen.
 • Theorie over het InnerTreasure Persoonlijk Ontwikkelingsmodel.
 • Werkboek met reflectie- en inzichtvragen voor dagelijks gebruik van de methodiek.
 • Live-dag: volledige dagtraining waarin ik je meeneem op een bewustzijnsreis en je zo de methodiek eigen maakt.
 • Praktijktraining van 1 dagdeel: oefendag. Je gaat aantrekken wat je wilt als je het van binnenuit anders gaat doen.
 • Follow up training (online masterclass) van 1 dagdeel 2 maanden na de praktijktraining: verankeren van bewustzijn.
 • Persoonlijke begeleiding, onbeperkt vragen stellen per mail.
 • toegang tot besloten Facebookgroep voor extra ondersteuning.
 • Gratis Skypegesprek ter ondersteuning.
 • Exclusieve BONUS: namelijk lidmaatschap van de nieuwe online wereld vol verhalen en tips & tricks.
 • Klik hier voor een overzicht van het volledige programma
elfeline innertreasure

FAQ

Dit traject is alleen bedoeld voor die ouder die ECHT het verschil wil maken voor zichzelf en haar kind en gezin. Die klaar is met excuses en uitvluchten en weer leiding en verantwoordelijkheid wil nemen in haar leven. Voor de ouder die weet dat liefdevol opvoeden begint bij liefdevol naar zichzelf kijken.

In totaal duurt dit traject 3 maanden en begint met de live dag en eindigt met de follow-up workshop.

De trainingen zelf zijn offline, maar het naslagwerk en het werkboek, evenals de begeleiding gaat online.

De trainingsdagen zijn op 13 mei, 3 juni en 1 juli op De vreemde Vogel te Vlaardingen. Zie : http://devreemdevogel.nl/

De training is gebaseerd op drie pijlers:

 1. (Innerlijk) Kind centraal: emotionele en mentale groei vanuit een stabiele, veilige en harmonieuze basis in jezelf.
 2. Systemisch werk: helende verhalen als middel voor verbinding en versterking van de IK-kracht.
 3. Coaching: InnerTreasure Persoonlijk Ontwikkelingsmodel voor ondersteuning in bewust stappen zetten uit je situatie en in het realiseren van je dromen.

Door de combinatie van het systeem van helende verhalen en het InnerTreasure persoonlijk ontwikkelingsmodel krijg je effectieve assertiviteitstrainingen, krachtige affirmaties en afstemoefeningen ineen die je in contact brengen met je IK-bewustzijn.

Dit hangt heel erg van jezelf af. Je kunt zelf bepalen hoe intensief je hiermee aan de slag gaat. Onderstaand een overzicht van de urenbelasting van de training. Natuurlijk vergt het ook dagelijkse toepassing om in jezelf te verankeren.

 • Studiemateriaal/naslagwerk. Urenbelasting: 4-6 uur zelfstudie en praktijkopdracht/oefeninge
 • Dag-training. Urenbelasting: 6 1/2 uur excl. reistijd.
 • Praktijktraining (ochtend of middag). Urenbelasting: 3 uur excl. reistijd.
 • Follow up workshop. Urenbelasting: 3 uur excl. reistijd.

Je blijft onbeperkt toegang houden tot de Facebookgroep voor dagelijkse ondersteuning en krijgt als bonus lidmaatschap van de online wereld vol verhalen, tips en tricks.

Daarnaast zijn er aanvullend, indien gewenst en nader overeen te komen, de volgende opties:

 • Toegang tot online bibliotheek van assertiviteitstrainingen over diverse thema’s, dan wel persoonlijke verhalen op maat.
 • Extra verdiepingsworkshop over de ondersteuning op basis van het InnerTreasure Persoonlijk Ontwikkelingsmodel voor wat betreft voeding op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
 • Verdiepende training helende verhalen schrijven.
 • Persoonlijke coaching.

alle content en van updates, bonusmateriaal en extra tips krijg je automatisch bericht. Ook blijf je lid van de facebookgroep waar je altijd je vragen kunt blijven stellen.

De training is specifiek op jou gericht. Wel geeft ik je handvatten om de methodiek ook voor de ondersteuning van je kind te gaan inzetten.

Ja, ik wil meer verbinding en liefde met mezelf, mijn kind en in mijn gezin.

Ik wil eindelijk weer leiding nemen over mijn leven en vanuit liefde en mijn ik-kracht mijn wereld kleur geven.

Ik ga mee op deze Magische Ontdekkingsreis naar het manifesteren van mijn dromen!

driemaandentraining