Herken jij dit?

 • Je kind loopt vast in een situatie, in zijn eigen gedachten en emoties.
 • Je kind is onzeker en angstig.
 • Je kind heeft weinig zelfvertrouwen.
 • Je kind praat/haalt zichzelf naar beneden.
 • Je kind is vaak gefrustreerd.
 • Je kind heeft veel verdriet, maar kan niet zeggen waarom.
 • Je kind weet niet hoe het hier mee om moet gaan.

Uit eigen ervaring weet ik wat bepaalde situaties met je kind kunnen doen. Hoe het vast kan komen te zitten in eigen emoties, gevoelens en gedachten. Hoe het zich steeds verder afsluit en steeds meer gaat leven vanuit angst en onzekerheid.

En ik weet ook wat het effect ervan op jou is. Want problemen van je kind raken jou en je hele gezinsleven, je relatie en mogelijk zelfs je werk door alleen al de slapeloze nachten en zorgen.

Zeker als jij ook het contact met jezelf bent verloren en bent vastgelopen, lijkt deze situatie vaak uitzichtloos.

Helende verhalen zijn hiervoor de oplossing!

Helende verhalen werken als assertiviteitstraining. Door de metaforen en symboliek en de liefdevolle wijze levenslessen brengt het een positieve verandering in het bewustzijn van je kind. Door het iedere avond (voor) te lezen verminderen de klachten en kan het verhaal gaan werken als krachtsymbool.

Ik heb ervaren hoe verhelderend en inspirerend helende verhalen werken. Hoe deze je kind kunnen ondersteunen om te blijven leven vanuit liefde en te geloven in zichzelf en zijn dromen. Dat begon echter ook bij naar mezelf kijken, naar onze gezinsdynamiek en naar mijn rol in zijn proces.

Iedere ouder wil het beste voor zijn kind

Maar soms weet je het niet juist te verwoorden of kun je wat extra inspiratie gebruiken. Of misschien weet je het zelf ook gewoon even niet meer.

Voor die ouder is de InnerTreasure Online Magische Wereld ontstaan. Een wereld vol met helende verhalen en schattenjachten voor het (innerlijk) kind, verhalen over dromen waarmaken, over leven vanuit je hart, verhalen over lekker slapen en verhalen om kinderen te helpen op moeilijke momenten.

Verhalen speciaal voor (hoog)gevoelige, eigen-wijze, vurige en liefdevolle draakjes. Zodat jij jouw kind op liefdevolle wijze kan ondersteunen bij emotionele en mentale groei.

De verhalen helpen je kind om zichzelf en de wereld beter te begrijpen. Om zijn plek erin te vinden en vanuit de liefdevolle verbinding met zijn hart krachtige stappen te gaan zetten in het waarmaken van zijn dromen.

Deze magische wereld met meer dan 40 verhalen en schattenjachten, met ook offline events, helpt jou en je kind een liefdevolle basis te leggen in jullie gezin, zodat je van opvoeden en opgroeien een gezamenlijk magische avontuur kunt maken.

Alle verhalen dragen bij aan de moraal van het totaal in deze magische wereld en elke keer weer komt er nieuwe content en ontdek je nieuwe lagen en ontmoet je nieuwe vriendjes.

Daarnaast verstop ik soms kleine cadeautjes in de wereld, zodat het net een magische schatkist is, waarbij het elke keer weer een verrassing is wat je aantreft!

 

Ontdek de kracht van helende verhalen voor meer verbinding, liefde en harmonie in je gezin en vrolijke, zelfverzekerde en ontspannen kinderen EN ouders.

Maar wat als je nu zelf ook bent vastgelopen?

Wat als jij het echt niet meer weet en ook jij door omstandigheden niet meer in je kracht staat en er niet meer voor je kind kan zijn, maar ook niet meer voor jezelf?

Ik kan ook jou helpen om altijd voor liefde te kiezen en in de spiegel die het kind je aanreikt te kijken. Als jij het beste van jezelf geeft, geef je jouw kind het beste. Ook jouw innerlijk kind mag (weer) gaan stralen.

Tegen welke problemen loop je aan? Welke uitdagingen ervaar jij in het opvoeden en opgroeien van je kind? Heel vaak zegt dit ook iets over jou, over je innerlijk kind. Wat heb jij gemist toen jij opgroeide of op oudere leeftijd? En wat wil jij je kind wel geven.

Heb jij zelf te maken gehad met pijn in het verleden, jeugdtrauma’s en niet gezien worden? Of ervaar je die gevoelens nu? Heb jij de steun gemist die je zo nodig had en voel(de) je je onbegrepen en alleen? Was jij geraakt door de hardheid van je omgeving en begreep jij jezelf en  de wereld ook niet?

Jij bent de juiste persoon om je kind te helpen. Als je dit doet vanuit het contact met jouw innerlijk kind. Vanuit de liefde voor jezelf, en vanuit jouw wijsheden en inzichten, heb je alle tools om jouw kind te helpen om meer geluk te ervaren.

Wil jij:

 • de problemen van je kind oplossen?
 • jouw kind vanuit jouw liefde en kracht helpen om terug in zijn/haar ik-kracht te komen?
 • meer zelfvertrouwen en eigenwaarde voor je kind en ook voor jezelf?
 • je kind met een glimlach laten opstaan en naar bed laten gaan?
 • kijken naar jezelf en naar je kind, buiten alle reguliere en rigide kaders?
 • zoeken naar het antwoord in jezelf?
 • bewust worden van je eigen rol in het leven van je kind en in je opvoeding?
 • helende verhalen leren gebruiken om je kind op liefdevolle wijze te ondersteunen bij opgroeien en opvoeden?
 • Meer liefde, verbinding en harmonie in je gezin?

Ik breng liefde en harmonie terug in je gezin.

Wil je jouw kind of een ander kind helpen bij een specifieke situatie waarin het klem is komen te zitten? Wil je hem/haar helpen meer zelfvertrouwen, eigenwaarde en liefde in zijn/haar leven te brengen en een magische glimlach op zijn/haar gezicht toveren?

Ik help ouders en kinderen bij opvoeden en opgroeien door middel van het systeem van helende verhalen en het InnerTreasure Persoonlijk Ontwikkelingsmodel als ondersteuning voor bewust leven, vanuit liefde en Innerlijke Kracht, voor meer zelfvertrouwen en eigenwaarde bij het kind en meer verbinding en liefde in het gezin.

Ik kan deze helende verhalen voor jouw kind schrijven, je kunt ze cadeau doen aan een ander kind, maar het grootste cadeau is als jij zelf helende verhalen leert vertellen aan jouw kind. Dan kun je niet alleen jouw kind helen, maar ook jezelf weer laten stralen.

Daarom wil ik jou leren hoe jij het krachtige systeem van helende verhalen kunt inzetten voor liefdevol opvoeden en opgroeien.

Ik help jou met:

 • het in kaart brengen van de behoeften van je kind.
 • het toelichten en toepassen van het systeem van helende verhalen in de opvoeding.
 • het versterken van gezinsharmonie door gezamenlijk het avontuur aan te gaan.
 • persoonlijke begeleiding in deze nieuwe methodiek.
 • jouw kinderen te leren hun eigen verhalen te vertellen.

Met als resultaat:

 • verbetering van de communicatie
 • liefdevolle opvoeding centraal stellen
 • bewust worden van de eigen rol in de opvoeding
 • stress en spanning verminderen
 • rust en harmonie in het gezin terugbrengen
 • zelfverzekerde, vrolijke en ontspannen kinderen én ouders

Ik WEET dat ik jou en je gezin hierbij kan helpen, JIJ moet alleen nog de stap zetten!

Wil jij dit ook of ken je iemand die dit heel hard nodig heeft en ook zelf graag weer liefdevol naar zichzelf wil kijken?

Durf jij naar de antwoorden in jezelf te zoeken en dit je kind ook te leren, zodat jullie samen je dromen waar kunt gaan maken?

Geef jezelf dit unieke en zeer waardevolle ‘Terug naar liefde en in je ik-kracht pakket’

Dit effectieve en krachtige pakket is samengesteld op basis van jaren ervaring als familierechtjurist en coach, en met behulp van feedback van klanten. Het helpt jou en je kind terug in liefde en kracht. Het ondersteunt bij zelfvertrouwen en eigenwaarde en brengt meer verbinding en harmonie voor jou en je kind en in je gezin.

Dit ‘Terug naar liefde en kracht pakket’ zorgt voor ontspannen, zelfverzekerde en ontspannen kinderen EN ouders en omvat:

 

Wil jij heel graag het verschil maken en uit deze situatie stappen, maar overvalt het je allemaal en wil je liefdevolle intensieve begeleiding afgestemd op jou en je gezin?

Kies dan voor het UNIEKE Terug naar liefde en kracht traject van 3 maanden. Waarin je niet alleen onbeperkt toegang krijgt tot al mijn content, maar ook 3 maanden lang onbeperkt begeleiding.

Zodat we dit pakket helemaal kunnen afstemmen op jouw wensen en behoeften, en samen STAP voor STAP een MEGA SHIFT maken in jouw bewustzijn en dat van je kind.

Met op naar wens en  behoefte gedurende deze periode extra gezinscoaching als extra ondersteuning of  juridische coaching als en je kind zijn vastgelopen door (de gevolgen van) een (v)echtscheiding.

Wil jij meer liefde en verbinding met jezelf, met je kind en in je gezin. Zijn jullie vastgelopen en WEET jij dat het NU het moment is om hier vanuit jouw kracht verandering in te gaan brengen?

Laat mij je dan begeleiden door dit unieke traject met GEGARANDEERD resultaat! 

Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden en tarieven. Ik begeleid jou en je kind met liefde op dit magische avontuur.

Gezinscoach helende verhalen voor je (innerlijk) kind

Gezinscoach storytelling innerlijk kind

Problemen van het kind ontstaan vaak niet zomaar van de één op de andere dag. Meestal is er iets aan vooraf gegaan. En vaak ook is dit iets dat het hele gezin aangaat. Een verhuizing, echtscheiding, of bijvoorbeeld een verlies of overlijden van een familielid, of misschien wel een chronische ziekte of zware allergie. Het zijn dit soort situaties waarin je hoofd overloopt met angsten en gedachten en je hart door emoties wordt verlamd.

Opvoeden is niet makkelijk. En juist om deze momenten kun jij het verschil maken voor je kind. Maar als je in zo’n situatie zit kan het ‘moeten’ ondersteunen van je kind in zijn/haar proces als onmogelijk aanvoelen.

Als gezinscoach kan ik jou hierbij ondersteunen door middel van:

 • het toelichten en toepassen van helende verhalen in de opvoeding.
 • het versterken van gezinsharmonie door gezamenlijk het avontuur aan te gaan.
 • persoonlijke begeleiding van jou in de nieuwe methodiek.
 • kinderen te leren hun eigen verhalen te vertellen.

In een persoonlijk 1 op 1 traject breng ik samen met jou de behoeften van jou en je kind en de problematiek in kaart. Door op maat geschreven helende verhalen kunnen we dan de rust in het gezin terug brengen en jouw kind helpen naar meer zelfvertrouwen en eigenwaarde. Door persoonlijke begeleiding hierin sturen we (net zolang) bij indien nodig en help ik jou door helende verhalen in jouw kracht te komen, zodat jij jouw kind met jouw helende verhalen kan helpen terug in zijn/haar ik-kracht te komen.

Met als resultaat:

 • verbetering van de communicatie
 • liefdevolle opvoeding centraal te stellen.
 • bewust worden van de eigen rol in de opvoeding.
 • stress en spanning verminderen.
 • rust en harmonie in het gezin.

Wil je er voor je kind zijn in dit soort situaties, dan zul je er eerst voor jezelf moeten zijn. Want ook jij hebt liefde en geborgenheid nodig. En het is die liefde waarmee je jezelf koestert, die jouw kind kan helpen zichzelf weer terug te vinden. Wil je liefde en rust terugbrengen in je (gezins)leven, begin dan met liefdevol naar jezelf kijken, neem je verantwoordelijkheid en vraag om hulp.

Neem gerust contact met mij op als je meer wilt weten over gezinscoaching.

Wat is een mooie reis was dit. Het verhaal raakte mij ontzettend diep en geeft een extra dimensie aan mijn eigen proces. Mijn dochter luisterde direct met veel aandacht. Ik heb jouw advies opgevolgd om het vaker te lezen en merkte dat hoe vaker we het lazen, hoe meer ze eruit haalde en herkende. Het heeft er echt voor gezorgd dat we de situatie waarin we vast waren komen te zitten samen hebben kunnen verwerken en in liefde hebben losgelaten. Niet alleen zij, maar ook ik heb er heel veel aan gehad. En de mooiste bonus is wel dat we nu weer een ritueel hebben voor het slapen gaan. En dankzij jouw tips verzinnen we ze nu zelf de verhalen, met haar in de hoofdrol. Dank je wel. Liefs.

Jeanet en Julia

Online training "In 4 weken jij en je kind terug in je ik-kracht"

Loop jij met je kind ook wel eens vast in de dagelijkse uitdagingen van opvoeden en opgroeien? En loop je daarin ook tegen je eigen grenzen en belemmerende overtuigingen aan? Ben jij jezelf verloren en weet jij dat het belangrijk is dat jij weer terug in je ik-kracht komt, wil JIJ jouw kind kunnen helpen?

Omdat het ouderschap al intensief genoeg is heb ik een online training ontwikkeld. Waardoor jij wel stappen kunt zetten in het oplossen van de problemen van je kind en gezin en de kracht van helende verhalen door de kracht van helende verhalen, maar dit wel op je eigen tijd en moment kunt doen.

In 4 weken help ik jou uit de situatie te stappen waarin jij en je kind vastlopen en leer ik jou hoe je door helende verhalen meer liefde voor jezelf, je kind en in je gezin kunt krijgen.  In de helende verhalen, meditaties en oefeningen van deze training staat vooral liefdevol naar jezelf kijken centraal.

Dit helpt jou om jullie problemen op te lossen vanuit jouw ik-kracht. Om bij alle problemen waar jij en je kind bij opvoeden en opgroeien tegenaan lopen altijd te kiezen voor liefde .

Liefdevol opvoeden begint namelijk bij liefdevol naar jezelf kijken. Naar jouw innerlijk kind en naar de spiegel die jouw kind je voorhoudt.

Wil jij uit deze situaties en wil je meer liefde en verbinding met jezelf en je kind en ontdekken hoe jij vanuit jouw ik-kracht jouw kind kan helpen? Schrijf je dan in voor de online training in 4 weken jij en je kind terug in je ik-kracht.

Het is een geweldige reis om te maken. Samen met een open en liefdevolle Eveline ging ik de reis in.

En hoe bijzonder! De verhalen raakten mij ontzettend!  Een wijze les, een stromend hart, een andere kijk!

Niet altijd even makkelijk maar zeker genoten.

En hopelijk brengt het mij en mijn kindjes nog zoveel meer!

Dank je wel Eveline!

 

Miranda

3-delige training Leer helende verhalen schrijven

Heeft jouw kind weinig zelfvertrouwen en een laag gevoel van eigenwaarde? Loopt jouw kind vast in bepaalde situaties en wil jij zelf jouw kind helpen vanuit jouw liefde en kracht maar weet je niet hoe?

Iedere 2 à 3 maanden start de 3-delige training Leer helende verhalen schrijven. In deze 3-delige (3-dagdelen) training leer ik jou hoe jij jouw wijsheden, inzichten en levenslessen kunt vertalen naar helende verhalen voor je (innerlijk) kind om het te ondersteunen bij emotionele en mentale groei.

Deze praktische training bestaat uit een theoretisch gedeelte per mail, een live webinar over afstemmen en IN flow schrijven en een live dag waarin wij samen daadwerkelijk jouw eerste helende verhaal gaan schrijven. Dit kun je dan als assertiviteitstraining inzetten voor jouw kind. Met als resultaat vrolijke ontspannen en zelfverzekerde kinderen én ouders.

Wil jij zelf vanuit jouw liefde en kracht jouw kind helpen naar meer zelfvertrouwen en eigenwaarde? Schrijf je dan nu in voor de 3 delige training Leer helende verhalen schrijven.

Enige tijd geleden heb ik me opgegeven voor de pilot van deze training. Afgelopen zaterdag rondde ik de training af tijdens het live gedeelte met het schrijven van mijn allereerste helende verhaal voor mijn zoon! En het boeiende was dat ik tijdens het schrijven voelde dat ook mijn innerlijk kind werd aangeraakt. Ik vind het zo waardevol dat Eveline ouders leert om helende verhalen te schrijven waarmee zij zelf hun kinderen weer in hun kracht kunnen zetten. Door regelmatig het helende verhaal voor te lezen, leert je kind zichzelf en de wereld beter te begrijpen. Een helend verhaal brengt je (innerlijk) kind weer in contact met zichzelf en met de liefde en kracht in zichzelf. Daardoor kan je kind zelf stappen zetten vanuit boosheid, verdriet of angst naar liefde en vertrouwen. Zo’n verhaal raakt op zielsniveau. Ik vond de training, die deels online deels offline was, heel veel waarde bieden zowel qua theorie als begeleiding. Eveline schrijft zelf prachtige helende verhalen en draagt de kunst van helende verhalen schrijven deskundig, enthousiast en met bezieling over. Aanrader, binnenkort start er weer een training!

Sabine Vekemans

Persoonlijke Ontdekkingsreis

persoonlijke ontdekkingsreis

Geloof jij ook in de kracht van verhalen? En wil je jouw kind of een ander kind verrassen met een magisch verhaal waarin hij/zij de hoofdrol speelt? Wil je hem/haar helpen meer zelfvertrouwen, eigenwaarde en liefde in zijn/haar leven te brengen en een magische glimlach op zijn/haar gezicht te toveren?

Wil jouw kind ook zijn eigen unieke avontuur met JK beleven en op zoek gaan naar de schat? Laat mij jullie unieke verhaal schrijven.

De kinderen vonden het verhaal over JK en hun ontmoeting erg geslaagd! Vooral Sjoerd had regelmatig zoiets van: “hoe weet die dat?!” De lachjes van herkenning waren leuk om te zien. Nogmaals super bedankt voor het verhaal!!!!

Nathalie

Juridisch coach

Zit jij middenin een (v)(echt)scheiding en lopen jij en je kind daardoor vast dan kan ik je ook op juridisch vlak hier aanvullend in ondersteunen.

Als juridische coach help ik jou door:

 • Persoonlijke begeleiding.
 • Gezamenlijke voorbereiding en evaluatie.
 • Juridische toelichting.
 • Indien nodig gezinscoaching, met de nadruk op ondersteuning van de kinderen in dit proces.

Ik ben jouw persoonlijke deskundige steun en toeverlaat tijdens juridisch (zware) procedures die van grote invloed zijn op het welzijn van je kind en je gezinsleven. Ik vervang niet de advocaat, maar vul deze aan.

Met als resultaat:

 • Leiding nemen in het eigen proces.
 • Bewust worden van wensen en verwachtingen en de eigen rol daarin.
 • Stress en spanning verminderen.
 • Rust en harmonie in het gezin voor een stabiele basis in onrustige tijden.

Ook hierin is het belangrijk dat jij terug in je ik-kracht komt te staan. Dat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen rol en proces en bewust wordt van wat je kunt doen om harmonie en liefde terug in jezelf en je gezin te brengen.

De focus zal hierbij liggen op je (innerlijk) kind en door het inzetten van helende verhalen hierbij kunnen we jouw kind centraal stellen. Waardoor jij vanuit jouw kracht jouw kind kan helpen.

Neem gerust contact met mij op als je meer wilt weten over juridisch coaching. 

Eveline heeft mij en daardoor mijn gezin op hele fijne en deskundige wijze geholpen. Zonder haar waren we zeker weggezakt in een vechtscheiding. Niet alleen mij, maar ook mijn kinderen heeft zij op invoelende en vooral flexibele wijze geholpen door elke keer weer het juiste advies te geven, waardoor ik de stappen kon zetten naar harmonie en liefde. Ze wist als jurist goed waar ze het over had, heeft een professioneel ondersteunend netwerk en hield ten alle tijden onze echte belangen in het oog.

Mariska

Wil je meer informatie willen over een persoonlijk verhaal, gezinscoaching of wil je je alvast aanmelden voor de 3-delige training Leer helende verhalen schrijven neem dan contact met mij op.

Ik begeleid je met liefde op jullie magische avontuur.